Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay jordan 動漫版 抽籤消息

大家等埋今日吧~我都係回覆咗但未收到籌號。
新浪遊戲微博有寫,

大家好,由於所有私訊回覆必定以人手進行回覆,所以進度比較緩慢;雖然進度緩慢,但本人需要確保各位準買家的利益,所以要人手進行確認。在微博收到私訊,而您又有回覆的不要擔心,我們會在明天回覆您們,暫時筆者要先行休息,明天將會繼續回覆各位。不便之處,再請大家見諒,如有任何問題,歡迎留言。
Weibo account 有問題, send 咗 message 比 Sina game staff , 好快就處理了; 收到籌號!
讚!
動漫期間不在港, 買唔到..嗚嗚嗚.....
Weibo account 有問題, send 咗 message 比 Sina game staff , 好快就處理了; 收到籌號!
讚!
kelvin1024 發表於 23-7-2013 10:39 AM

我尋晚都SEND左去前面幾頁果位師兄話既E-MAIL度

都係無回應
師兄們..你地會邊日去?? 1500隻迫哂係5日..仲有其他..會唔會排到痴線{:1_200:}
師兄們..你地會邊日去?? 1500隻迫哂係5日..仲有其他..會唔會排到痴線
samsam2950 發表於 23-7-2013 11:48 AM

最多人去應該係頭3日, 唔趕o既可以29-30先去
我昨晚都發左電郵去,但依然沒有仕何回音,私訊又冇,enterbay我次次想幫襯你你就搞到一鑊粥,上次紅23就QC嚇到我唔敢買,今次俾佢最後機會!
最多人去應該係頭3日, 唔趕o既可以29-30先去
crazysmiles 發表於 23-7-2013 12:04 PM

除非買幾樣野, 如果黑23 only既話, 大家最好帶CASH, 加快速度{:1_220:}
send email 好快覆,我和朋友三隻己覆all~~~~~~~~~
what's the email address? van@staff.sina.com?
send email 好快覆,我和朋友三隻己覆all~~~~~~~~~
homingwah2005 發表於 23-7-2013 01:23 PM

SEND去邊個E-MAIL??

我尋日SEND左去 van@staff.sina.com ,都未回覆
我昨晚都發左電郵去,但依然沒有仕何回音,私訊又冇,enterbay我次次想幫襯你你就搞到一鑊粥,上次紅23就QC ...
hkwadee 發表於 23-7-2013 12:36 PM

上次紅23有咩問題? 我第一次買 EB, 請問有咩要留意?
突然留意到樣野....全部"中文人",無巴機......
見到無名 但有私訊喎,私訊已覆好幾次但仍然無聲氣
客服電話打極都無人聽
我有名單,有私信,但回覆完全無反應

而且我想問可吾可以讓人代替去會展摞。。