Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay jordan 動漫版 抽籤消息

黑23 動漫節

有跟WARM UP SUIT????
回復  ho814

抽唔到未到會場買,抽個隻同會場個隻一樣,又唔係限量
12728915 發表於 25-7-2013 07:44 PM

你好似唔明黑23點賣法?
會員可去MK店預訂,凡訂咗都一定有,可在動漫節拿貨或,之後去MK店拿貨。
非會員可參加網上抽,名額1500個,抽中就只可在動漫節拿貨。
海外買家就26/7 7:00am在EB官網訂,只限200隻。

動漫節場內係唔會提供冇預訂、冇抽中的人仕購買。
至於日後會唔會賣唔晒有貨剩,在MK店或其他方式賣?暫時就冇啦。
回復 184# ZARD

我知,我意思係抽唔到或唔係會員買唔到都唔駛怕,遲下佢出隻普通版個陣買都未遲,謝師兄提點
回復 185# 12728915
雖然有HKK版同普通白23咁相似的例子。
但我認為今次黑23應該唔會再次事件重現,
因上次HKK版唔係EB賺晒,所以轉對鞋再賣過賺盡佢。
但黑23係打住 EB 8週年紀念版 呢個名,如果轉過頭又出款只係換對鞋冇warmup衫。
即係自己拆自己招牌。(雖QC問題都拆緊...)
回復 186# ZARD

師兄分識得勁,其實佢依隻究竟係會有幾多隻比會員訂?我見咩虎到都幾多人放
回復 187# 12728915
分咩析,自己亂估。
實質有幾多隻唔知,因為唔知有幾多會員有訂。
呢隻丫虎見放都唔過2700,黑色球衣未必多人鍾意。
Jordan經典形象都係白紅球衣。
抽唔中的等吓,可能炒價會再落。
好!多謝咁多位嘅清楚解釋,我決定睇定d至出手^_^