Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay jordan 動漫版 抽籤消息

頭像被屏蔽
回復 48# samuel2

吾打去問下有無得代領?
email 裏面 cc 有成70+個email address 所以好奇怪,你封email 有冇其他 email address???
回復 41# taikin0901

我收到恭喜,唔知點回復,有冇人指點下我
相信已有黑客入了server 盜用資料,我唔見自己中但收到confirmation 叫你比電話no. 確認.....所以大家小心,仲 ...
EdBat 發表於 22-7-2013 08:27 PM

我回左EMAIL, 因為我見到我個名係個LIST度, 再加上佢個EMAIL係@STAFF.SINA.COM
但我EMAIL係用英文名 (即係JOHN呀, PETER嗰啲), 但佢可以回番TAG NO. + 我身份證號碼同埋我英文全名(身份證上), 如果佢係套料應該唔駛做呢啲小動作, 因為佢一早已經拎晒我啲資料.

但如果師兄們見唔係@STAFF.SINA.COM SEND俾你既話同埋自己個名唔個LIST度要小心啲.
回復  taikin0901

我收到恭喜,唔知點回復,有冇人指點下我
hkwadee 發表於 22-7-2013 08:45 PM

我都係收到但係覆唔到
係咪抽唔中表示買唔到了???:help:
我都係收到但係覆唔到 x 2
仲有一點係....我login唔倒Weibo....所以我Acc可能已經......!都唔知係EB錯定SINA錯.....!
我都係名單見自己名但login唔到入微博><
我都係名單見自己名但login唔到入微博><
terence4788 發表於 22-7-2013 08:57 PM

其實我都LOGIN唔到, 但師兄收唔收到EMAIL?
只需reply van@staff.sina.com, 千萬不要按錯回覆所有人就ok嫁la~
只需reply , 千萬不要按錯回覆所有人就ok嫁la~
HKCAPTAIN 發表於 22-7-2013 09:00 PM

好多人REPLY ALL, 係咁收佢地啲EMAIL
頭像被屏蔽
收到私信, 不過回覆無人應

收唔到E-MAIL

點搞好?? 名單有我名的