Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

甘都好,唔駛會場排餐死
但冇野送
skyline123 發表於 17-7-2013 07:32 PM

超正,冇人排!如果又係排樓梯,我走咗喇
睇落又幾型BOR{:1_197:}
呢隻就咁睇條腰好似唔太郁得......?{:2_322:}
咁多CHING 話無人排, 証明之前有幾多係南亞黨 / C9 排隊拎黎炒
超正,冇人排!如果又係排樓梯,我走咗喇
BigOil 發表於 17-7-2013 08:19 PM

CHING想問下而家係唔係VIP先排得
其他要上網登記先??{:1_205:}
未訂過HT:69:
夠大件,夠氣勢,已訂。

全膠又冇頭又冇戰損件,,,講真係貴左的的。。
CHING想問下而家係唔係VIP先排得
其他要上網登記先??
未訂過HT
HoZ 發表於 17-7-2013 08:52 PM

係,lee兩日只接受vip訂!online reg咗應該23/7前,唔online reg就23/7先開始接受街客訂。
可能d vip炒家見d forum反應嘛嘛,所以lee兩日都冇人排,而且lee隻响戲出咁少,所以更加冇乜吸引力 (我估)。
因為上次mk42都係vip先,我第二日去都排咗粒幾鐘。
係,lee兩日只接受vip訂!online reg咗應該23/7前,唔online reg就23/7先開始接受街客訂。
BigOil 發表於 17-7-2013 08:59 PM

THANKS CHING :64:
諗緊入唔入第一隻IRON MAN好 {:1_231:}
我終於提升自己既免疫系統了,{:1_205:}
夠大件,夠氣勢,已訂。

全膠又冇頭又冇戰損件,,,講真係貴左的的。。
E神 發表於 17-7-2013 08:58 PM

一四多少少,都ok啦!之後出果都唔荒平,lee隻胸甲好型!我訂埋lee隻收工!其他冇興趣,果隻space armor我留番vip quota比fd,所以唔洗lee隻點都訂!
回復 84# qiy
唔駛咁客氣~
感覺HT真係好似不斷試探市場可以接受既底線咁..
雖然貴,但相信呢隻依然有唔少人訂...
回復 100# BigOil

太空板,我都覺麻麻,希望忍到手~~~~~~
頭像被屏蔽
未上IM3前對尼隻有D期待
睇完IM3就真係算吧啦, 出得三四秒, 連套甲係點都未睇得清楚...
Good move to change this to be plastic instead of die cast since Tony didn't even wear this suit and at least now it is a little cheaper.  

Photo looks good and already ordered online.