Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

一四多少少,都ok啦!之後出果都唔荒平,lee隻胸甲好型!我訂埋lee隻收工!其他冇興趣,果隻spac ...
BigOil 發表於 2013-7-17 21:21

算來, 竟然平過傑斯, 咁又唔算貴啊~{:1_208:}
Iron Man軍團 Good
頭像被屏蔽
一路加價,D人完左 iron man ,就唔會睬你。
算來, 竟然平過傑斯, 咁又唔算貴啊~
bigtomm 發表於 18-7-2013 03:43 AM

吓.......果兩隻野人樣咁貴?
Neymar 發表於 18-7-2013 06:08 AM

死得喇,隻33同大藍龜...., 好靚呀!但隻space armor可以pass!
吓.......果兩隻野人樣咁貴?
BigOil 發表於 18-7-2013 09:29 AM

睇完實物都接受到,但真係吾值甘貴!
仲諗緊。。。{:1_217:}
睇个势,MK33都喺1530喔,又喺得个地台.......顶
自私D講句,越多人pass對我地呢D iron man粉絲越開心。
需求少左,至少唔多人走去買嚟炒先啦.....
...
膠膠地 發表於 18-7-2013 07:30 AM

呢d先衰 , 而家連我大陸d客同朋友都問呢d玩具 , 佢地話國內開始有興趣 , 仲炒到好高 !
頭像被屏蔽
睇完實物都接受到,但真係吾值甘貴!
仲諗緊。。。
天碼 發表於 18-7-2013 09:38 AM

其實真係覺得貴 , 佢呢隻 keep 住 1200 我都會諗諗 , 而家1580 , 我唔買啦 ,
死炒家累到真玩家捱貴又要追......
膠膠地 發表於 18-7-2013 11:48 AM

呢d算 ! 問題在於佢地係咁排隊 , 以 mark42為例 , 十個人只有一個真係自訂 ! 呢d先最黑人憎 !
15..16..中
但,請問今次 Vip 有冇折格??定 係會送野呀??:no:
我係日網訂,唔想去抽唔想同人排
20400yan,到時唔高過8算,來到香港應該18魚搞掂,咁我都ok