Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

都唔知訂唔訂好 隻MK XVII好型,但沒咩配件,又唔會有頭雕,心口件甲又唔似之前既IRONMAN咁有得換下....從官圖看亦唔覺得FIGURE本身會有細緻機關(我指的是手炮/背翼之類,唔係要佢識飛識叫)可玩性真係十分低....好似買隻大膠咁- -不過可能電影都唔係出得幾多場,HT都沒詳細數據掌握.....打打下字,心裡想:算啦,唔訂了{:1_223:}
雖然造型幾正,但ht既im真係越出越行貨,冇配件冇機關,好冇驚喜
都唔知訂唔訂好 隻MK XVII好型,但沒咩配件,又唔會有頭雕,心口件甲又唔似之前既IRONMAN咁有得換下....從官圖 ...
fruitswai9 發表於 17-7-2013 11:24 PM

其實都係價錢定到咁而又冇乜咁跟!如果12魚可能又大排長龍,所以唔關可玩性問題,而且要HT無中生有加飛彈,咁咪中攪鬼!之前有ching問條腰係咪唔煜得,但我睇spec話係改善咗條腰令可動性好咗。Anyway,要十五魚又冇頭,真係少貴!所以我唔會入其他,之後出果隻藍色大牛龜,實追到monger而又乜都冇!
網上登記左幾時會個中唔中
網上登記左幾時會個中唔中
同想像有好大出入
最主要係覺得唔值
PASS
好似咩機關都冇..............

連小小戰損parts都冇得換.................
good886 發表於 17-7-2013 02:59 PM

咁多幅相,影黎影去都係两parts無變過!!活動能力極低?????出PPS好過啦!!!!!!
其實鍾意咪買囉,最緊要有自己心頭好,如果唔係就後悔架喇!到時後追益左啲炒家就唔好啦{:1_220:}
回復 128# SimonC

師兄所言甚是。。。^_^
小弟仲諗緊追42定17-_-#
回復 123# BigOil

HT 肯出多幾個戰損件更換,
可玩性已大增~~~~~~~~~~~
點解大舊鐵 38有舊化,17,35就無,咁唔統一
banshee1032 發表於 17-7-2013 05:44 PM

我古依隻野o係戲道都係週圍~(藏)~".所以咪花花o地囉HAHA

回復 129# GaryWong

唔係既!只係見到好多師兄好多意見,但係有幾多係真心意見吖、定係有陰謀論呢?我上呢度係帶住一副(童真)欣賞其他師兄既玩具分享、玩具心得、其待有新玩具既資訊!希望喺日頭辛勞完可以令到自己放鬆一下細賞一下玩具既點滴!但係宜家好多打手出現左扭曲哂呢個分享平台!都係嗰句;玩具黎啫唔係必須品、有能力咪買囉、覺得值得既咪買囉!唔鍾意咪唔好買囉、玩其他野都得架!唔需要理會太多複雜化!件玩具靚就得啦、係心頭好就得啦:73:希望大家繼續以童真既心情玩玩具啦:71:
哩套甲個design好霸,未睇套戲之前好期待佢有咩特別功能或表演
但睇完之後真係無愛,就算我腦內補完佢同滿大人抽得幾勁都好,我都好難說服自己科水

Btw,ironman 3搞咗咁多套甲出嚟但又當煙花燒晒,到avengers 2會唔會拎幾套循環再用?
order咗啦:love: :love:
似壞人, 我唔會入, 不過造工好好, 我會推比人.