Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

如果好似套戲咁可以拆手拆腳就正{:1_218:}
得兩對手咁大把都收千五:42:
點解咁貴呢?又唔係合金
無頭雕又無機關玩
入唔落手
睇戲前, 原先以為mark17大戰滿大人, 呢兩隻訂硬 :35:

本來好祈待呢個mark 17, 以為係最後戰甲, 點知原來係 "路人甲"............ :67:
說好的合金版呢?
可能而家比大家訂mms

到時動漫展就開 diecast...... haha
save money .......pass pass la..
我唔要膠要合金呀......:53:
說好的合金版呢?
audiokids 發表於 17-7-2013 03:19 PM

可能又玩robocop果蕉, 比大家訂完幾日, 就show個有頭雕, 制作中既相......... :38:
大家或者轉個角度諗諗~轉左到DIS-CAST版又會貴多兩舊,膠版MARK1~7都買過咁多隻其實都好正! 合金版反而有少少怕佢會生鏽…

另外頭先有師兄話條腰無關節,我應為有~關節方式與愛國者及WAR MACHINE MARKII 相同,其中一幅相有明顯腰關節痕跡。{:1_208:}
希望有戰損tony頭雕就好啦:35:
回復 36# good886

冇錯, 殺你地一個措手不及:34:
呢個係Hottoys公司既忠指
咁样就收人1530,有冇搞错啊.......
希望有戰損tony頭雕就好啦
mcdonaldsmark 發表於 17-7-2013 03:31 PM

{:1_203:}師兄~真係唔係想潑你冷水

今時今日既HT~佢個SPEC無講明,就(十x十)唔會送個頭比你啦~~
你睇WORKS SHOP版有個樣都要1730, 呢隻1530邊可能送~~{:1_231:}
回復 41# mcdonaldsmark

肯定冇啦, 呢批Iron Man既設定全部都係無人駕駛
仲點會跟個頭雕咁好死吖:58: