Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Gundam Fix 1002 - 重高達 Psycho Gundam登場!!!

真的算不錯呢...............:)
CombattraV 發表於 31-7-2015 01:21 PM
Thx for your report and sharing really..............................................

thx v兄十卜....................{:1_197:}
ray文 發表於 31-7-2015 02:42 PM
真的算不錯呢...............

距兩兄弟我都愛不惜手
又有o野更新, 俾個like你! {:1_203:}
可變戰士 發表於 31-7-2015 02:58 PM
又有o野更新, 俾個like你!

我冇野更新過, 不過無端端個post走返出黎..............{:1_222:}
當年我太太托朋友在日本百貨公司9000yen返,開心到呢…
因為當年已經炒到過千=.=
傲龍未展 發表於 31-7-2015 11:02 AM
文哥又入到正野!呢隻GFFMC 1002真喺唔錯!我當年都miss咗、又唔願高追,卒之買咗HK NIg ...

HK night version looks more luxurious / sophisticated {:1_377:}
近排td好多舊post都會自動升返上黎…
lucida6266 發表於 31-7-2015 03:32 PM
當年我太太托朋友在日本百貨公司9000yen返,開心到呢…

咁真係好幸福呢...............{:1_211:}
地獄滾球 發表於 31-7-2015 04:25 PM
近排td好多舊post都會自動升返上黎…

係呢, 同期太多兩年多既舊post.............