Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Gundam Fix 1002 - 重高達 Psycho Gundam登場!!!

回復  ray文

期待隻MKII呀 兩兄弟可以重逢了...
ivancheng 發表於 17-7-2013 11:36 AM

冇錯呢, 一定好鬼正, 好有睇頭..........:71:
其實一再版即入喇.............係現在先有時間拎出黎玩呢...........
ray文 發表於 17-7-2013 09:23 AM

我意思係初版:he:........
我意思係初版........
御遠將 發表於 17-7-2013 09:45 PM

:he::he:
回復 87# ray文

係日本網訂,等儲多D野一齊寄平D。。。。。。 不過已經係路上啦:61:
我意思係初版........
御遠將 發表於 17-7-2013 09:45 PM

冇你咁勁嘛, 樣樣都儲............{:1_214:}因為主打都會係Metal Build呀~{:1_220:}
回復  ray文

係日本網訂,等儲多D野一齊寄平D。。。。。。 不過已經係路上啦
barrydudu 發表於 17-7-2013 10:52 PM

唔怪得啦............原來barry兄訂左咁多好野運緊過黎............期待你o嘅分享呀~:)
2013年Gundam Fix 1002 - 重高達 Psycho Gundam終於再版登場, 呢隻被喻為佳作之作品, 以前錯過了一直都未有 ...
ray文 發表於 15-7-2013 10:38 PM

E只咁出名我都入左, 不过未开盒:unhappy: 文兄你入埋HK night ver. 啦全制霸啦:he:
waiting for HK night version too.
冇你咁勁嘛, 樣樣都儲............因為主打都會係Metal Build呀~
ray文 發表於 18-7-2013 12:11 AM

PSYCHO既qc好過mb好多, 我隻exia:sad:

t

E只咁出名我都入左, 不过未开盒 文兄你入埋HK night ver. 啦全制霸啦
wingsiu 發表於 18-7-2013 01:06 AM

唔喇,hkn ver神物留返你啦……………我主打metal build夠了:he:
waiting for HK night version too.
gundammsz010 發表於 18-7-2013 02:14 AM

限定機會好微呢……………:79:
PSYCHO既qc好過mb好多, 我隻exia
sabaoth 發表於 18-7-2013 10:22 AM

咁慘呀ching……………:Q
唔喇,hkn ver神物留返你啦……………我主打meal build夠了
ray文 發表於 18-7-2013 01:18 PM

meal build??:time::time:  

is happy meal ??:DD:DD
咁慘呀ching……………
ray文 發表於 18-7-2013 01:22 PM

就算甩油, 出界, 水口唔講
額頭個件合得唔好有條"啦", 好似比人劈左一刀:sad:

psycho相對黎講係完美(雖然黃色透明件都有跡......):cool:
meal build??  

is happy meal ??
S20081997 發表於 18-7-2013 02:07 PM

係街打錯字啫............{:1_214:}