Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Gundam Fix 1002 - 重高達 Psycho Gundam登場!!!

咁正, 四郎快d都入返隻啦...........
ray文 發表於 16-7-2013 10:28

今個月要交自己同阿仔保險!{:1_224:}
今個月要交自己同阿仔保險!
狂四郎 發表於 16-7-2013 10:33 AM

:Q..............你得嘅............:$
..............你得嘅............
ray文 發表於 16-7-2013 10:37

接近廿隻重高的價錢{:1_237:}
接近廿隻重高的價錢
狂四郎 發表於 16-7-2013 10:42 AM

利害..................:71:
我比较想知道自护ver系乜编号 希望系1010啦
我比较想知道自护ver系乜编号 希望系1010啦
棋仔 發表於 16-7-2013 12:11 PM

1010..................:Q
呢件重高達正嘢!!!N年前,買不到,就買了后出的香港夜景版。不過,我覺得還是消光黑的這個經典。我件有電鍍的香港夜景版,因為是display出來的,就算放沒有太陽直接照射的冷氣房,關了空調后,霧水仍會在玩具和玻璃柜形成,所以,電鍍件已經很多地方,看到一點點的印了。
呢件重高達正嘢!!!N年前,買不到,就買了后出的香港夜景版。不過,我覺得還是消光黑的這個經典。我 ...
gazza1211 發表於 16-7-2013 12:21 PM

勁呀gazza兄, 原來你連hkn ver都有入..........羨慕呀~{:1_223:}
可以考慮入埋呢隻啦..........{:1_220:}
RAY文兄真係POSTPOST精品!
讚呀!
咁又唔係咁講嘅...........只要係正野, 幾草野我都玩得好開心架..........
ray文 發表於 16-7-2013 10:03 AM

你食慣魚翅, 點會食粉絲...:oh:
就係咁先激死我囉.........聽你講完諗住返去訂, 結果就截左.........
ray文 發表於 16-7-2013 10:04 AM

不高追不安樂:x
至正你啦...............
ray文 發表於 16-7-2013 10:06 AM

算啦,:78:
3魚對你好濕碎...:x   
RAY文兄真係POSTPOST精品!
讚呀!
Dick.Po 發表於 16-7-2013 01:40 PM

過獎喇Dick.Po兄...........多謝你欣賞呀~:)
你食慣魚翅, 點會食粉絲...
高機動型黑百合 發表於 16-7-2013 02:01 PM

我會架...........粉絲i like it............{:1_214:}
不高追不安樂
高機動型黑百合 發表於 16-7-2013 02:02 PM

果個係副會呀..............:DD