Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Gundam Fix 1002 - 重高達 Psycho Gundam登場!!!

支持文爺成櫃咁入{:1_214:}
{:1_203:}呢隻唔入唔得...看下門口都好
好似八舊到掛............好早入了不太記得喇........到近排先有時間拎黎玩~
ray文 發表於 15-7-2013 11:24 PM

你咁多野玩, 哩d 3位數平野你邊得閒玩:help:
ME2呀................仲要正正果日..............
ray文 發表於 15-7-2013 11:40 PM

我有叫你架, cut左無計.:unhappy:
我有叫你架, cut左無計.
高機動型黑百合 發表於 16-7-2013 12:20 AM

文董個日同我行完信鵝之後即刻加價,係孤仔門口都唔訂無計啦{:1_219:}
小小錢文董唔志在{:1_220:}
文董個日同我行完信鵝之後即刻加價,係孤仔門口都唔訂無計啦
小小錢文董唔志在{:1_22 ...
sumissum 發表於 16-7-2013 01:38 AM

佢當然唔志在...:help:
好彩我個日上到尾班車.:43:
一日到黑刀見到你postpostpost{:1_219:}{:1_219:}{:1_225:}
不可多得的好東西:46:
睇到了,我都有入,未砌!!{:1_197:}

quote]有咁嘅事.............我冇問題wor.............
ray文 發表於 15-7-2013 11:41 PM [/quote]
:71:抵玩........性價比天高:77:
ray文兄做咩今次咁迟先入手 D相真系一流 只新版MK2都系走吾甩噶啦 订佐先算啦

文哥卒之都入咗#1002啦!  恭喜又入到心頭好! 睇來#1003你都走唔甩架啦~  :58:
遲啲追吓、追吓, 就會好似我咁, 劇毒攻心~  :70:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=202331&highlight=%2B%B6%C6%C0s%A5%BC%AEi

你咁多野玩, 哩d 3位數平野你邊得閒玩
高機動型黑百合 發表於 16-7-2013 12:18 AM

咁又唔係咁講嘅...........只要係正野, 幾草野我都玩得好開心架..........:he:
我有叫你架, cut左無計.
高機動型黑百合 發表於 16-7-2013 12:20 AM

就係咁先激死我囉.........聽你講完諗住返去訂, 結果就截左.........:oh:
文董個日同我行完信鵝之後即刻加價,係孤仔門口都唔訂無計啦
小小錢文董唔志在{:1_22 ...
sumissum 發表於 16-7-2013 01:38 AM

唔理呀, 你比你果隻我呀.............{:2_286:}