Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Lego Street (P.10加燈大行動)

回復 101# SimonC

you sure he is a girl?:p
drill front to the white,  not the handle,  I can take a look when i go home tonite!

if you look at the instruction,  the front point to the floor,  not the handle!

[/URL][/img]
jojojays888 發表於 19-12-2013 11:43 PM
回復 106# ygat2005

我講盒Lego呀
SimonC 你條...街有冇改變呀,{:1_214:}
小弟就追返二盒, 當然貴野就免啦, 如無意外今晚入多一盒就齊5盒:shy:
今次d價錢, 底玩價入回, 而家重有幾盒10xxx 想入:DD
出年隻貨輪同間餐廳都係目標之一:!
不過STAR WARS 都唔知幾時追返D:70:
總之下年唔好出咁多特別野, 因為淨係10XXX 同STAR WARS 都夠我傾家蕩產:60:
今年入左Ironman, Lone Ranger, Monster Fighter, STAR WARS同D屋仔:he::he::he:
回復 109# waihow

入齊5盒{:1_211:}
2014, i only wait 餐廳 + star wars
唔好出咁多特別野. lego won't listen to you, prepare to 傾家蕩產{:1_203:}
Simon 兄, 各位 C hing 們,

小弟終於在聖誕前完成左盒 Pet Shop 10218 喇!!! ^_^  分開 4 晚去砌, 第一次完成咁大型既 lego set, 過程中樂趣真係筆墨所能形容!

製作過程中點滴...

回復 111# 轟太郎

恭喜哂, 係唔係重拾好多童年回憶, 童真呢?:34:
相信黎緊你就會買多一間陪盒10218, 跟住又買多一間, .........................
:75::75::75:

回復 113# SimonC

大除夕都毒人, 我咪比你毒到班人之中的一個
5號,海運有新野,唔知有冇10243呢?有就好嚕:)
回復 114# waihow

邊度毒到你呀?:58:
回復 115# jojojays888

就算有都好貴啦:unhappy:
回復 116# SimonC

近排入返寵物室, 消防局同戲院, 加上之前百貨公司, 教堂 總共5間屋,:70::55:
其他10182, 10185, 10190 就無能為力了:56:
回復 118# waihow

快啲交報告:57:
回復 119# SimonC

報告就唔會出了, 完成之後放入櫃就可以:78:
暫時未有衝動砌住, 因為要執一執位先:he:
睇來10234有機可以入了, 都說了中至細盒, 我開得爽手D,
因為完成左, 放入櫃都容易D, 大盒要預位:60: