Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Lego Street (P.10加燈大行動)

回復 45# tsubasacamille

:x
堅! 兩皮野有多?!
回復 47# darknight

如果全部都係一出即買就唔使咁貴
師兄台灣都有好多細屋買,不過唔知是否香港沒貨那些,見到有聲有燈那間,海邊,有車房,樹頂屋等等
9465真的不出因為睇過台灣本Lego書仔沒有9465其他都重有貨
回復 49# waihow

咁你有冇入左啲咩好野呀?
回復 50# SimonC

無買到,因為今次去睇下有無運氣買番9465
其他只是看來,另外香港唔多見有的那個補充磚,個盒正方形,成呎幾高就見到,,記得600港幣到,不過都係無買怕/開左個頭就一發不可收拾
回復 51# waihow
原來如此
好其待買新屋加人Lego街呀:sad:
wait for a month,  Restaurant is coming

I hope in the US,  it will release early,  but December doesn't have much freebie,  so I guess I will wait until January
Simon 好勁呀! 果然係 Lego 街景達人~~
回復 55# 轟太郎

我最希望可以加埋燈就完美喇:71:
回復  轟太郎

我最希望可以加埋燈就完美喇
SimonC 發表於 20-11-2013 11:23 AM

Simon 兄, 我未入手 Lego Modular house. 而家就等緊出年既  10243 巴黎餐廳 (真係好正!!).

現有既系列就比較留意 10218 Pet shop... 你覺得呢盒抵唔抵玩? 如果配合出年既 10243 襯唔襯?
回復 57# 轟太郎

其實都冇話襯唔襯既!最緊要屋與屋之間可以連埋呢!10218我覺得幾好玩、因為可以分開兩間、可以靈活擺位!同埋可以自己買其他顏色既磚又變左另一間、絕對買得過!
回復  轟太郎

其實都冇話襯唔襯既!最緊要屋與屋之間可以連埋呢!10218我覺得幾好玩、因為可以分開兩間 ...
SimonC 發表於 20-11-2013 01:57 PM

聽完 c-hing 你咁講, 可能真係要入 10218 鳥 {:1_198:}

預想一下先 , 10243 + 10218 ...... E? 好似都幾 match 喎!!!!!

回復 59# 轟太郎

如果耍組合成一條lego street你一定要買10218啦, 襯仲未停產