Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Lego Street (P.10加燈大行動)

Sent jor.......
加燈大行動:handshake:

陸續加燈...............................
well, done. too bad,  in US,  the parts are expensive and always need to get it shipped,  May be next time when i come back HK,  i should shop for those LED light!
回復 137# SimonC

Simon 兄, 超正!!!

Modular 屋加燈, 晚上開燈會散發另一番魅力~~

(PS: 我已經買左上次你介紹果 "舊野", 不過未得閒試... :) )
Simon 有無買開 Lego Star Wars 系列?  我昨日在反斗城買左幾盒 Mirco-fighters 系列
回復 138# Vaio

welcome to hk, Vaio:71:
回復 139# 轟太郎

Yes ar, 加齊哂9間屋一定好震撼
回復 140# 轟太郎

我冇玩開STAR WARS呀, 呢條深坑黎:ice:
我想問下百貨公司拍落petshop 或者巴黎餐廳mat唔match???
回復 144# williamsiusuper

師兄~放心買啦:67:一定MATCH:71:
回復 145# Try0083

唔該哂TRY兄幫我回答:77:
努力重建中!:73:
{:1_226:}期待完成品
simon兄,昨天去煙士逛,見到很多lego movie minifigure賣,但全部都沒有錫紙袋。我買了兩隻,發覺d顏色上得麻麻地,這批figure會不會是流嘢啊??
回復 149# gazza1211
應該暫時未有KO版本, 放心買啦