Toysdaily 玩具日報

查看: 16534|回復: 80

[分享討論] black2.0孤仔截訂,精粉又貴,點算好

精粉black+車訂價7魚幾,如果明日揾吾道合理價,唯有硬食:70:
普通野實再版............
精粉black+車訂價7魚幾,如果明日揾吾道合理價,唯有硬食
blackrx188 發表於 13-7-2013 11:30 PM

我諗現貨都無精品咁貴...通販野...真唔好比錢佢洗...我頭先睇返d舊post.....精品呢間野真係麻麻地
不過我反覺得到時會好多貨!多貨又能否足夠分足給每一位BLACK FAN呢:58:
Black 2.0 會截定?估不到??{:1_206:}
有師兄話孤仔會再開訂:shiny:
等現貨,不是合理價就唔買,等幾年笨大再版後又會出VER 3.0 :shy:
到時有機會再買{:1_220:}
請問孤仔訂價幾錢?
回復 8# 大懶熊貓

Black@$* 架車#!*
精X賣$74X,FB俾人插到See Food 開花,佢又PK嘅,賣貴人地成舊水。:38:

回復  大懶熊貓

Black@$* 架車#!*
catolo2001 發表於 14-7-2013 09:01 AM

SHF都炒?呢幾隻冇行貨咩…冇行貨嘅ironman同ultra act都回落咗啦,EX再版價錢亦可以,有時真係覺得只係香港人自己炒炒吓啫…不過都好,炒起咗可以玩少幾隻,唔合理嘅訂貨價咁不如睇吓現貨幾錢先算,亦可以靈活啲唔使比訂金hold住有平都唔買得,反正大把嘢玩!{:1_208:}
Y 拍見到重貴, 一對8魚5至1牛.....
現貨都未必那麼貴
BLACK2.0???根本未見過孤仔開訂,就算開,大路貨都冇可能得一兩日訂呱?你估係EX合金咩?
今日信和冃份合理價訂左:)
打死都5同精粉訂{:1_220:}
仲有咁多師兄夠膽去同月份訂, 真心覺得真係好堅