Toysdaily 玩具日報

[分享討論] black2.0孤仔截訂,精粉又貴,點算好

iron man只有日版, 反而大把貨, 真係神奇
chuboy 發表於 18-7-2013 02:18 PM

Coz : Japanese dont love ironman :34::34:
Coz : Japanese dont love ironman
S20081997 發表於 18-7-2013 02:22 PM

同埋ironman都算水尾,選擇多咗佢又出得遲,亦唔係特別出色,有貨剩都可以理解,不過人人有得玩真係好!而 呢個size嘅ironman我自己就對1:12隻合金有啲期待… {:1_208:}
Coz : Japanese dont love ironman
S20081997 發表於 18-7-2013 02:22 PM

可能revoltech之前好多人買, 笨大出得太遲......
其實SHF真係平靚正, 而家Y拍正常價日日有人買

black 2.0如果真係入太多貨, 炒唔起, 我又真係好期待:he:
SHF都炒?呢幾隻冇行貨咩…冇行貨嘅ironman同ultra act都回落咗啦,EX再版價錢亦可以,有時真係 ...
redcat2733 發表於 14-7-2013 05:59 PM

perfect finding of yours :35:
my thought is exactly the same, why bother pre-order at high price !  Too many toys pending for us to play anyways !
訂貨只信沽仔。 精粉都ok除左唔通知同串串貢之外, 宜家好番d
自從係煙士尋凹保訂過白羊ex後,我之後全程幫孤仔訂算了
噚日去淘大孤仔無晒戰蝗號:help:,好在最後一隻影月都訂到
今日問過大家常去的4間都冇得訂, 雞旺有, 但你夠唔夠胆訂?
今日問過大家常去的4間都冇得訂, 雞旺有, 但你夠唔夠胆訂?
4mm 發表於 19-7-2013 11:16 PM

有~~~~
小弟就係雞旺地鋪訂左  
訂左先知孤仔再開訂
聽講那裡訂野好危險, 那間你有訂開野的嗎?
信唔信得過架?
無架
小弟玩左玩具唔係好耐,唔係好清楚d行情
十月就知龍與鳳~~
老老實實, 頭先行左信和同煙士, 都唔多見有得訂, 睇黎都係等現貨算了
confusion,
我同你情況完全相同,
唔知你訂那間會不會和我那問相同呢?
因我係新手,想問一問有冇人可以話我知葵芳孤仔即係邊道呀?:63:
thanks so much~
頭像被屏蔽