Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 旋風斯巴達 Gatchaspartan明天派貨啦!

O的筍位正到爆, 你真係估佢唔到.
chanand1 發表於 12-7-2013 04:32 PM

唔好意思,想知咁易唔易刮花??真係好想快d收工{:1_198:}
回復 44# iannt2011

我O個盒5號機個尾差少少, 差他都冇乜投訴, 不過合得體就預有少少甩油lor
今晚仲要上學, 玩唔到, CHECK唔到, 好心急!!!!!!!:63:

回復  iannt2011

我O個盒5號機個尾差少少, 差他都冇乜投訴, 不過合得體就預有少少甩油lor
chanand1 發表於 12-7-2013 04:43 PM
已攞好重.正阿!!
一號同三號O既轆要用跟O黎O既勾仔拉出O黎, 三號機個轆有可能O的油chi 住O左個機身, 大力少少拉出o黎即可
PIC FROM BANANA-MAN FACEBOOK
redfish 發表於 12-7-2013 03:09 PM

Thanks for update Bro Redfish!:64:
Just received their call~~:43:

重溫飛鷹俠第一, 二集...........
http://www.youtube.com/watch?v=dAncHH6ptws

http://www.youtube.com/watch?v=jwWOJUYJSNQ

飛鷹俠大結局
http://www.youtube.com/watch?v=PsR72sepuqE

http://www.youtube.com/watch?v=SHo_k6vWKf4
貨已取,好重,阿姐仲俾埋個紙皮箱我
現貨how much啊?
久違了的真正超合金, 不再是超合膠:36:
現貨how much啊?
gazza1211 發表於 12-7-2013 06:39 PM

我見Y拍兩金八草,雖然我買貴左,但值得,5隻都合金好重手!
回復  chinam

紙皮盒寫的, 全盒計, 剩隻O野都有三四磅架
chanand1 發表於 12-7-2013 04:35 PM

三四磅都好墜下囉啵,正呀,我黎喇~
    :$
冇detail, 冇gimmick, 古董價, 重出黎冇意思
得個重字, 2k有一半係運費
denlomkix 發表於 15-7-2013 10:49 AM

雖然件嘢原價差不多Yen 30,000。但日本Ami網的零售價僅為 Yen 23,000,到現在為止還有貨。其中,Yen 23,000包含大陸到日本的運費和批發商零售商的利潤。要從Ami網購的話,Yen 23,000以外還要給從日本運回來香港運費,估計要HK$3魚。。。。。。要買,在香港買好過了。

當然,香港代理從中國代工廠入貨送到香港,節省了運費,批發價可能遠低於Yen 23,000。如果消化不良,價錢可能還有一點水位跳。。。。。。。
冇意思??!⋯我絕不同意,莫講話用二千可完一個兒時夢,由我一開盒逐隻拎上手、合體到上展示架,跟手入櫃,有買嘅朋友會感受到廠商嘅誠意(例如合體筍位、透明機倉等⋯),當然亦有不足,如冇駕駛員、引擎太簡單等,但比起笨大一出賣1.5K,開盒未玩就爛嘅VF171的垃圾QC⋯⋯⋯⋯
冇detail, 冇gimmick, 古董價, 重出黎冇意思
得個重字, 2k有一半係運費
denlomkix 發表於 15-7-2013 10:49 AM
無錯, 我絕對有你既感受!!:71:

有玩過會明, 無玩過點都唔明, :ice:

冇意思??!⋯我絕不同意,莫講話用二千可完一個兒時夢,由我一開盒逐隻拎上手、合體到上展示架,跟手 ...
西環老妖 發表於 15-7-2013 01:50 PM