Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX合金 旋風斯巴達 Gatchaspartan明天派貨啦!

大盒過Getter嗎??好心急,要放工六點幾至去取....{:1_229:}
Hear nothing from Banana-man....{:2_266:}
Hear nothing from Banana-man....
ToyKnife 發表於 12-7-2013 02:40 PM

PIC FROM BANANA-MAN FACEBOOK
個包裝好靚,即刻收工去攞先!
本來打算拿出門口出面睇下有咩問題, 你有玩EX合金都知, 包裝如下:

1)        一個大袋;
2)        外紙套一個;
3)        上紙蓋一個;
4)        見到發泡膠, 但有兩條膠帶封住.

我GIVE UP了, 回家才睇.

回復  馬仔

開盒未? QC 如何, 如果QC ok 就夾多隻
chanand1 發表於 12-7-2013 02:32 PM
回復 35# 馬仔
開盒把玩中, 馬仔Ching, 給你一個心理準備迎接toy of the year( 個人認為), 尤其係2號機個變型. 好耐冇玩過超合金啦, 絕對唔係超合膠, 3.2kg 一盒
回復  馬仔
開盒把玩中, 馬仔Ching, 給你一個心理準備迎接toy of the year( 個人認為), 尤其係2號機個變型 ...
chanand1 發表於 12-7-2013 04:17 PM

想問問五機合體後實唔實淨??
好心急,等ching們實物靚相:help:
回復 37# angus
好實, 超正,
回復  馬仔
開盒把玩中, 馬仔Ching, 給你一個心理準備迎接toy of the year( 個人認為), 尤其係2號機個變型 ...
chanand1 發表於 12-7-2013 04:17 PM

3.2kg~都唔少野喎~:71:
咁正?打咗去孤仔話今日有得攞,好心急!
O的筍位正到爆, 你真係估佢唔到.:71::71::71::43:
回復 40# chinam

紙皮盒寫的, 全盒計, 剩隻O野都有三四磅架
painting qc ok ma

呢隻野好堅, 拿上手, 重到死.

你個隻D QC 可以嗎?