Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

會唔會仲係好多人排隊呢?
heewing 發表於 4-8-2013 23:33

頭先冇呀, 3 分鐘內攪掂
回復  mushroom
快D訂埋雲師兄!
雲師兄都好正!
EDMONDLUN 發表於 4-8-2013 11:10 PM

訂完Robocop已經....................

不過我寧可訂heart breaker都唔訂雲師兄了。
N咁多人話出聶風,但有無諗過D頭髮點處理?植髮定硬膠髮?硬膠髮就真係多謝曬,而植髮出來的效果又一定無左 ...
bfish 發表於 4-8-2013 05:33 PM

我就情願要硬膠髮好過植髮喇 !:74:
植髮根本冇可能整得好 ! :67:
硬膠仲可以希望佢雕好 D 或者雕多一兩個唔同款~ :he:
Since this is part of the CMS series, I am worried that in the final figure, they will pull a Ryo Saeba or Saeko Nogami and replace the sculpted eyes, no matter how small they are now, with decals. I think I will wait for now...
回復 618# mushroom
:75::75:師兄快快加入ironman呢個大深坑:75::75:

諗諗下,本地兩個經典品牌合作,再加上本地頭雕師製作,呢隻可以話係絕對經典香港12吋作品
頭像被屏蔽
回復 623# heewing

係呀 ! 而家 D SALES 鬼五馬六, 有紋身咩都有 ! 有 D 係樓下煲煙講操口我都見過同聽過 (雖然我知係樓下好熱).
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 628# EricBanana

唔係個個都衰既, 不過 EB 既 SALES 好 D, 可能無咁多人同無咁多客.
請問有冇人知特別版抽纖幾時公報?
回復 630# sickman777
師兄,傳聞(唔知真定假)有位TD師兄曾經講過抽限定版嘅事係假,其實一早已安排比粉絲買了,抽限定只是比大會交代!
我覺得排咗幾日個位四眼佬馬榮成癡漢fan一定有囉