Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

個樣好似陳錦鴻......係咪我錯覺:(
型好多{:1_208:}
第一眼看,總是覺得說不出的怪,後來發現係對左眼有問題,好似一大一細,用手指遮住圖的左眼,發覺好似第一部的雲 ...
dmaj7 發表於 2-3-2014 01:23 AM

小弟試下將佢顏色改下

好睇左,不過個樣好似唔夠漫畫有樣好cool好冷漠既感覺,因為個咀形?
ok 啦,作為風雲死忠我收貨了,期待風師弟。
回復  Nasty

條疤冇錯....自己睇!!!!
angusks 發表於 1-3-2014 10:21 PM

乜絕世好劍終於斷了,n年前比聶風雪飲「弄傷」之後都無事......
但我兩個頭雕都ok,舊的比較似漫畫人物,新的就似真人,可以雙頭雕嗎?
但我兩個頭雕都ok,舊的比較似漫畫人物,新的就似真人,可以雙頭雕嗎?
特級豉油 發表於 2-3-2014 06:58 PM

我都想兩個頭雕
但一個係合埋口,一個係大叫/咬牙切齒
回復 682# fruitswai9

thx師兄,叫做有6-7成似雲師兄
新頭靚左好多噃!{:1_220:}
兩個頭雕+1
但一個係新版,一個係怒吼........
個樣好似陳錦鴻......係咪我錯覺
Joker_Blade 發表於 2-3-2014 12:39 PM

係,有同感........
其實我覺得未改前都ok,改左係另一風味,不過我唔係fans睇d唔睇d
Vince 發表於 1-3-2014 03:44 PM

如果一早係嚟個頭。我訂左了
如反應好,就有機會出埋其他角色了,有機會出番第一部黃衫造型,如能送埋磚石,能擺放問誰領風騒姿勢,相信會較多人下單吧,這資勢也算是港漫的經典,當年這個封面,以毛筆瀟灑的幾筆揮毫,造就了20年來屹立不倒的《風雲》ICON。這個步驚雲坐下沉思姿勢,出現在許多的《天下》周邊產品:如首瓣模型,海報,Q板公仔等,不過前提是要第一彈反應好,其他角色才有機會