Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 天下X hottoys 12吋figure

I very much regret did not order this at the fair.  Will go order it at TH when it is my turn to pick up Selina Kyle.
頭像被屏蔽
剛剛上拍賣網睇過,覺得可能bid單仲好過排wor~
EricBanana 發表於 2-8-2013 03:38 PM

說得對我bid左張貴5草野的會場版
說得對我bid左張貴5草野的會場版
hawker 發表於 2013-8-2 16:09

會場版? 天下版就裝扮麻麻.{:1_228:}
臉越看越順眼。。。決定PO瞭∼∼
aeumuse 發表於 2013-8-2 12:58

對眼點睇都唔順眼.:44:
步驚雲要彈足40頁,如果出聶風真不敢想像會否插多3倍……
Well...people have comments and hope the final product will improve.  Bottom line, order if you like or watch other c hing's photo when it come out.  Peace!
今期天下馬sir都話個版係趕住動漫show出嚟,所以未係最後版本,仲話聽到有好多意見,會再改到最好為止先生產,希望係真啦
回復 590# 12jack
你問佢可唔可以承諾先? ( 不過哥哥壇野之後, 我都係等現貨先決定 )
回復 591# 有性格

哥哥事件就比較特別,起版至生產得很少時間,所以攪成咁,但今次時間係有,有機會改好嘅,但結果大家可以留意嚟緊嘅修正版,唔駛硬食
對眼真係要改改佢,唔係會好趕客
頭像被屏蔽
希望HT進取啲,別像當年Enterbay嗰隻聶風咁,越改,越樣衰。
希望出聶風

.............................................