Toysdaily 玩具日報

查看: 9038|回復: 46

[個人收藏] FEWTURE ES GETTER 1 2 3 大集合 (配角EX GETTER)

好耐沒有在日系這區出帖,近期多數都在12“那邊發表主題多:79: ,最近執個儲物櫃才發現一直未有跟ES GETTER 123影相,只是好早前影過EX 個3款而已,愛火馬上重燃:* ,拿起相機為ES 這三款快拍幾張來紀念,大家都會理解有時D玩具唔知幾耐先有幸再拎出黎玩,影底D相就算無咩機會拎出黎(其實拎出黎要花好多功夫)起碼可以睇相回味。:handshake:
玩返呢兩套系列,EX當然是給玩家重重重金屬,超超超合金的感覺啦:71: ,外型設計是這款玩具的買點啦,不過弱點在於關節未能好好支持其合金重量,2號機影完時已雙腳盡斷(我的媽∼!!):help: ,而扣上去的金屬件又易掉落,都幾令人煩厭的,當然依家既black getter就各方面有不少的改善了:34: 。而ES既這三款是十分好玩有趣的,可能是q版的關係,可動性又高,配件又多,1號發光眼2號轉動手3號加長手臂,真係夠晒玩:43: ,以當時發行的價錢實在好正好抵∼(可惜本人是高高追的)
話就話快影,但咁多款同一時間影原來都玩左好長時間下,希望大家喜歡:64: :64:

再一次多謝大家閱讀{:1_197:}
好耐沒有在日系這區出帖,近期多數都在12“那邊發表主題多 ,最近執個儲物櫃才發現一直未有跟ES GETTER ...
Usteakum 發表於 2-7-2013 02:33 AM

師兄影得好型:71:
awesome photos. :shiny:
三一又係我杯茶,又頂頂先!!!!!{:1_208:}
Add marks for your great photos and thx sharing! :)
Add marks for your great photos and thx sharing!
Douglas.M.Saint 發表於 2-7-2013 08:28 AM

謝謝德哥支持

会多D出帖分享
{:1_220:}影得好有風格! 正!
影得好有風格! 正!
宇宙之王者 發表於 2-7-2013 02:44 PM

三一又係我杯茶,又頂頂先!!!!!
馬仔 發表於 2-7-2013 08:22 AM

awesome photos.
Macross長谷有洋 發表於 2-7-2013 07:15 AM

師兄影得好型
王者J 發表於 2-7-2013 06:32 AM

多謝幾位師兄既支持!!!! :64: 有你地支持其實太好喇!!!!!又想馬上再分享其他....{:1_211:}
Fewture三號拍得最型∼∼!!
影得有型,正野啊~:71:
Fewture三號拍得最型∼∼!!
gazza1211 發表於 2-7-2013 04:09 PM

其實EX又好ES都好..我都鐘意3號~!!:35:
影得好正呀~~

我仲未捨得拆出黎玩....睇相止下咳~~~
我Ex 2號同你同一命運:56:

ES 仲差1號呀:$
好耐沒有在日系這區出帖,近期多數都在12“那邊發表主題多 ,最近執個儲物櫃才發現一直未有跟ES GETTER ...
Usteakum 發表於 2-7-2013 02:33 AM

咁樣放埋一齊好正呀{:1_203:}
影得好正呀~~

我仲未捨得拆出黎玩....睇相止下咳~~~
tonantony 發表於 2-7-2013 05:29 PM

其實我都係岩岩開,之前諗太貴買返黎唔捨得玩,隨住愈來愈多玩具, 變相收起左佢地, 執櫃見到 , 一直唔開反而仲浪費, 所以就開左黎玩同影低紀念.....