Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] FEWTURE ES GETTER 1 2 3 大集合 (配角EX GETTER)

我Ex 2號同你同一命運

ES 仲差1號呀
nela 發表於 2-7-2013 09:31 PM

RIP~! 依家做DISPLAY ONLY!!!! 太多玩具了!! BLACK GETTER 有改善我好放心...!

ES GETER 1就唔高追...算吧
咁樣放埋一齊好正呀
iamfinethankuuu 發表於 2-7-2013 09:41 PM

係呀~!! 全家合照係亮點~!!!{:1_203:}
校長, 我好崇拜及欽敬你的影相技術
Usteakum 兄出post一定要支持.............仲要影得咁鬼死正..........好多神物呀........{:1_221:}
隻三一Q版我曾都想買, 依家太貴烏. :69:

好圖分享. {:1_235:}
Usteakum 兄出post一定要支持.............仲要影得咁鬼死正..........好多神物呀........
ray文 發表於 3/7/2013 12:41 PM

幾時到董事長攞出嚟出po{:1_203:}
Thx for sharing!  Great photo! :71:
睇到樓主既相,感慨小弟3盒ex 合金尚未出土…… :42:
校長, 我好崇拜及欽敬你的影相技術
gundamgundam123 發表於 3-7-2013 12:28 PM

你實在太客氣喇嘛........

今次其實影得好差呀....咪笑凡啦{:1_229:}
隻三一Q版我曾都想買, 依家太貴烏.

好圖分享.
可變戰士 發表於 3-7-2013 12:47 PM

謝謝支持{:1_197:}

一號我用了一千多去入手的....敗了!!!{:1_201:}
Thx for sharing!  Great photo!
睇到樓主既相,感慨小弟3盒ex 合金尚未出土……
roystoy 發表於 3-7-2013 12:59 PM

謝謝你:64::64:

快快出土吧...別讓它等太久..有睇TOYS STORY 吧..哈哈(開玩笑而已)
Usteakum 兄出post一定要支持.............仲要影得咁鬼死正..........好多神物呀........
ray文 發表於 3-7-2013 12:41 PM

RAY兄:handshake: :handshake: 無言感激~!!!!!

神物都要拎出黎玩, EX應該係最後一次..唔想再爛其他部位了
幾時到董事長攞出嚟出po
可變戰士 發表於 3-7-2013 12:48 PM

RAY兄成日出加精帖!!!{:1_211:}
very nice photo. 超勁
EX 2號機...我係係盒自動解體.......

一拎起隻野...對腳就跌左落尼:42:
謝謝支持

一號我用了一千多去入手的....敗了!!!
Usteakum 發表於 3/7/2013 01:41 PM

我都知要哩個價. :(