Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] FEWTURE ES GETTER 1 2 3 大集合 (配角EX GETTER)

RAY兄成日出加精帖!!!
Usteakum 發表於 3/7/2013 01:44 PM

董事長盡收天下玩具, o翕得出嘅有, o翕唔出嘅易都有! :34::34::34:
EX 2號機...我係係盒自動解體.......

一拎起隻野...對腳就跌左落尼
改咩名好? 發表於 3-7-2013 02:05 PM

唉....我開頭以為自己唔識玩..所以整斷...但睇得多其他師兄報告就理解了......可一不可再
不過你當時有冇拎去換...我係後追....所以無保障呢
very nice photo. 超勁
toy2007 發表於 3-7-2013 02:04 PM

多謝師兄支持~!!!!!
我都知要哩個價.
可變戰士 發表於 3-7-2013 02:12 PM

其實入手時我係唔知價架....雖然知道係炒貴左........只能說有愛就係咁或者我是一條水魚吧{:1_200:}{:1_198:}
個人唔太欣賞ex...但喜歡樓主的風格..好有特色..值得學習:71:
Ching嘅相好有style:71: 期待ching再分享
樓主把es系列拍的正到頂天:71:
回復 15# Usteakum

我係原價買...不過宜家炒得太貴...好怕玩爛左有咩損傷買唔返...所以一直都唔捨得開...每一次執玩具個時都好想好想攞出黎玩...{:1_229:}
因為炒價太貴,最終一隻都冇買:42:
睇相當買左
樓主把es系列拍的正到頂天
tenjow 發表於 3-7-2013 03:08 PM

個人唔太欣賞ex...但喜歡樓主的風格..好有特色..值得學習
老文 發表於 3-7-2013 02:36 PM

Ching嘅相好有style 期待ching再分享
ONE-SEVEN 發表於 3-7-2013 03:02 PM

多謝幾位師兄~! 近期喜歡此類風格, 帶有局部重陰影的效果, 想強烈一點帶出玩具既質感吧
RAY兄  無言感激~!!!!!

神物都要拎出黎玩, EX應該係最後一次..唔想再爛 ...
Usteakum 發表於 3-7-2013 01:42 PM

咁又係呢, 神物真係要小心d玩呀, 會好心痛呢~:68:
RAY兄成日出加精帖!!!
Usteakum 發表於 3-7-2013 01:44 PM

客氣喇Usteakum兄, 你果d先係正相, 正post~{:1_221:}
咁又係呢, 神物真係要小心d玩呀, 會好心痛呢~
ray文 發表於 3-7-2013 09:23 PM

客氣喇Usteakum兄, 你果d先係正相, 正post~
ray文 發表於 3-7-2013 09:25 PM

我家小姐對12"好有興趣...經常會搞佢地........有時真係無得話心唔心痛...不過開心係佢都鐘意BATMAN:52:

RAY兄...你D帖我好鐘意睇...真係有睇相等如買左既感覺.特別係上次隻百獸王....
我D相不算什麼啦...........玩玩具最緊要都係開心:$
因為炒價太貴,最終一隻都冇買
睇相當買左
Kuroki 發表於 3-7-2013 04:35 PM

希望佢再版就人人有得玩啦
我家小姐對12"好有興趣...經常會搞佢地........有時真係無得話心唔心痛...不過開心係佢都鐘意 ...
Usteakum 發表於 4-7-2013 10:17 AM

多謝Usteakum讚賞呢...........冇錯, 最緊要都係自己玩得開心........:71: