Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 七一遊行----踢走變態哀人

其實幾灰,就算六十萬又如何?個政府當你行完就算,當咩都睇唔到,繼續講埋 D 白痴言語,一副持著權勢講咩都吹我唔漲的咀臉!甚至和平成咁都被人話過激!我曾經對梁生係有過寄望的,無奈能力真係出奇地低,班手下又甩皮甩骨!唉!如果七一佢夠膽站上台,我相信成件事會好唔同。
其實幾灰,就算六十萬又如何?個政府當你行完就算,當咩都睇唔到,繼續講埋 D 白痴言語,一副持著權勢講咩都 ...
hk小文 發表於 3-7-2013 05:17 PM

其實梁生錯失了控制樓價的機會. 只要他於七一出動公安振壓, 樓價必回調, 他民望就能回升.
其實幾灰,就算六十萬又如何?個政府當你行完就算,當咩都睇唔到,繼續講埋 D 白痴言語,一副持著權勢講咩都 ...
hk小文 發表於 3-7-2013 05:17 PM

能屈能伸、面厚心黑、出手快狠準,
真心,呢位PK 能力真係唔算低,當然,要睇下佢用去邊方面....:76:
小弟最驚"愛講力"入侵TD咋!!:69::69:,佢哋咁"愛講" , 小弟呢D平民百姓邊夠佢哋"愛講"呢!{:1_212:}{:1_212:}