Toysdaily 玩具日報

查看: 11290|回復: 49

[分享討論] 七一遊行----踢走變態哀人

唔好以為唔關你事, 地產霸權影響每個香港人生活質素, 鋪租喺咁猛加, 玩具店生意困難維持, 我地一班玩具迷會受到影響…………
簡體字????????????:p
都係果句,成日要普選,咁想邊個做先
都係果句,成日要普選,咁想邊個做先
yugi 發表於 27-6-2013 09:30 AM

唔係邊個做既問題,係認受性問題,而家政府最大問題係無
威望兼無認受,差不多每個政策也被推倒,昨天的堆填區是一例子。
唔係邊個做既問題,係認受性問題,而家政府最大問題係無
威望兼無認受,差不多每個政策也被推倒,昨天的 ...
hk小文 發表於 27-6-2013 04:07 PM

根本邊個做都一樣,原因係大部份人都係自私,只要郁你果區果區D人就會出來反
根本邊個做都一樣,原因係大部份人都係自私,只要郁你果區果區D人就會出來反
yugi 發表於 27-6-2013 04:19 PM

如果係“真”普選既,有民意基礎既,那班人還可以咁大聲?最慘個政府由民望到威望都係零!
OT: 就咁睇張改圖遮住大半個樣, 又認唔出係689,
用'變態'黎形容佢又唔太適合, 佢又唔係衰咸濕/風化/不倫之類,
(啱形容我多D)
大家都係不滿佢身份/施政/或者講大話的人格有關,
嚴格黎講張圖唔太貼題, 引起唔到人共嗚.
(純粹對該圖有感.:77:)
如果係“真”普選既,有民意基礎既,那班人還可以咁大聲?最慘個政府由民望到威望都係零!
hk小文 發表於 27-6-2013 04:53 PM

點解唔會,你一整新措施分分鐘自己層樓樓價跌幾十萬,仲唔出黎同你死過:x
點解唔會,你一整新措施分分鐘自己層樓樓價跌幾十萬,仲唔出黎同你死過
yugi 發表於 27-6-2013 04:58 PM

但係你會夠膽去吖麻,因呢班人唔選我,另一班認為你做得岩既會繼續選番你。
點解唔會,你一整新措施分分鐘自己層樓樓價跌幾十萬,仲唔出黎同你死過
yugi 發表於 27-6-2013 04:58 PM

但係你會夠膽去吖麻,因呢班人唔選你,另一班認為你做得岩既會繼續選番你。而家個政府就係衰應硬唔硬,應退唔退,做到無晒威望,吋步難行!
但係你會夠膽去吖麻,因呢班人唔選你,另一班認為你做得岩既會繼續選番你。而家個政府就係衰應硬唔 ...
hk小文 發表於 27-6-2013 05:28 PM

衰應硬唔硬,應退唔退

同意:80::
衰應硬唔硬,應退唔退

同意:
yugi 發表於 27-6-2013 05:47 PM

好似圍村潛健,百份百可以企硬去馬,一定搶民望兼增威信!可惜其身不正,補救手法又低莊,變了硬不起來,變成大笑話!國教一役,白痴見到 D 內文有問題成咁,一定招人口實,應勒住唔去馬,執一執先再拿出來,誰不知 D 下屬白痴都不如,竟然照去,仲俾位中學生下下問到口啞啞,失禮死人,還談什麼威信!?
七一遊行...:74:
回復 4# hk小文
認受性在現今的世界已經毫無意義,
美國的奧巴馬沒認受性嗎?
施政及政策也不是被反對派推倒.
香港就算有真普選,情況都會一樣.
因為反對的人只有一句~你不代表我.
認受性無意義?

咁大件事?

願聞其長。:77: