Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 G.F.F.Metal Composite 重高達Mk-II (新自護Ver.) (官圖P12)

對於我未買之前個隻既玩家,差千幾蚊,拉花已經唔重要
對於我未買之前個隻既玩家,差千幾蚊,拉花已經唔重要
kevin629 發表於 3-7-2013 06:28 PM

agree
已訂.
等收貨.:DD

睇怕訂左既朋友今次有可能要失望喇(包括我…)
地獄滾球 發表於 3-7-2013 08:20 PM

why要失望?:@
回復 124# 高機動型黑百合

我對價格失望了:63::63:
地獄滾球 發表於 3-7-2013 08:20 PM

根據之前邪虎丸的經驗, 孤注應該唔會加, 如在其他店訂就唔清楚了
根據之前邪虎丸的經驗, 孤注應該唔會加, 如在其他店訂就唔清楚了
redfish 發表於 3-7-2013 09:48 PM

但係佢facebook話比個優惠價wo xd......真係輸打赢要
回復  高機動型黑百合

我對價格失望了
til520102 發表於 3-7-2013 09:43 PM

佢加到幾多?
但係佢facebook話比個優惠價wo xd......真係輸打赢要
kevin629 發表於 3-7-2013 09:50 PM

我真係唔知孤注有facebook, 不過精x直頭在facebook寫明要改價, 如孤注跟訂價都算係咁

copied from精xfacebook
"各位訂左 10 月 Bandai 重高達 Mk-II (再販) 既朋友請留意啦~
因為呢隻係新款, 同 1003 既 Yen 價應該有所出入.
有最新消息會立刻公佈 Facebook, 而我地既分店店長亦會分別通知已預訂既朋友. (因為可能有價錢變更)
請耐心等候我地既分店店長聯絡你.
為大家帶來不便, 敬請原諒.
我地一定會爭取最優惠既價格比返你地嫁!!
謝謝""
我真係唔知孤注有facebook, 不過精x直頭在facebook寫明要改價, 如孤注跟訂價都算係咁

copied from精 ...
redfish 發表於 3-7-2013 10:00 PM

我以為你講精品xd,所以話佢個優惠價
我以為你講精X,所以話佢個優惠價
kevin629 發表於 3-7-2013 10:13 PM

D人貪平改去精X訂就中招了, 官方未開定價的, 訂價相差又唔大, 都係去孤注訂好D
D人貪平改去精X訂就中招了, 官方未開定價的, 訂價相差又唔大, 都係去孤注訂好D
redfish 發表於 3-7-2013 10:16 PM

所以比頑x串到應一應xd....其實佢加番同孤x一樣價咁都唔太過份既,不過都係個句大家跟訂價比錢,之後先改價錢,咪同五月一樣咁衰
我有時都吾明人地之前話明價錢未定,精x同孤x就諗住同之前既一樣價,滾水6腳咁開訂,搞到依家加你錢就被人插,吾加你錢又賺吾到錢,搞o到一獲泡比人笑
所以比頑x串到應一應xd....其實佢加番同孤x一樣價咁都唔太過份既,不過都係個句大家跟訂價比錢, ...
kevin629 發表於 3-7-2013 10:21 PM

街價平左, 孤注唔減訂價, 我完全唔覺得有問題
自己開錯價, 之後要加客訂價, 呢D先係無品
街價平左, 孤注唔減訂價, 我完全唔覺得有問題
自己開錯價, 之後要加客訂價, 呢D先係無品
redfish 發表於 3-7-2013 10:35 PM

簡單。。。直接。。。。。