Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 G.F.F.Metal Composite 重高達Mk-II (新自護Ver.) (官圖P12)

咁麻煩, 早前星期我在 ....孤一....訂左  " (@X "  ,....早兩日我見....改左價 ...." *(X " .....平左喎,
當然我無理由去操人, 因為如平左我去要人改返平價比我, 咁如加左佢要我加返呢?
咁咪真系.....輸打贏要,  咁到底現在最新價?......系吽上下呢?
如果我係孤仔我會白做保客 因為佢地自稱退訂賠double

賠200 不如保口bay
再版都係3360日圓, 冇改
redfish 發表於 4-7-2013 12:04 PM

謝,記錯

請回孤仔問題,謝
謝,記錯

請回孤仔問題,謝
S20081997 發表於 4-7-2013 03:57 PM

孤仔這刻還未有更新消息, 話佢必加也言之過早
孤仔這刻還未有更新消息, 話佢必加也言之過早
redfish 發表於 4-7-2013 04:09 PM

5 ,feel u don't know b4 ,

but now , know u know
個價貴左好多好多
咩事:63:
頑仔/ 蕉人會唔會開訂? 蒸x/ 孤x加價就消委見, 所有退訂跟住去頑仔/ 蕉人度訂, 等兩間西舖自己留番d貨!!!
5 ,feel u don't know b4 ,

but now , know u know
S20081997 發表於 4-7-2013 04:11 PM

http://toysdaily.com/discuz/redi ... 0068&fromuid=66
唔訂,等現貨∼ :67:
頑仔/ 蕉人會唔會開訂? 蒸x/ 孤x加價就消委見, 所有退訂跟住去頑仔/ 蕉人度訂, 等兩間西舖自己留番d貨!!!
MichaelScofield 發表於 4-7-2013 09:15 PM

confirmed 頑仔唔開訂
啲拉花少左,YEN加左,得個台係新(個台冇留存貨了吧:x),以前買落價差不多夠而家買兩部啦,只問自己好愛重高,但都訂唔落手:67:

哩個配色好:34:
唔同貼紙……………………………………
迫住要訂{:3_141:}
其實依家重高MK II 加到成$ 1,200 , 我不如買部DX超合金 Macross F VF-27γ玩仲好, 雖然定價高一倍多...... 但起碼條氣順好多啦~~~~
回復 164# goldfish0606

雖然换拉花同個座要千二係吾值,但我諗你拿二千四都吾知買吾買到:x