Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 G.F.F.Metal Composite 重高達Mk-II (新自護Ver.) (官圖P12)

講下笑咋嘛.........我點敢要求RAY兄還(玩)卡算喎

有機會的話, 可以GATHERING一齊玩下...
Usteakum 發表於 24-10-2013 04:38 PM

ME2啦,,,,,,,,,,,,,可以見識到usteakum兄.........:D
ME2啦,,,,,,,,,,,,,可以見識到usteakum兄.........
ray文 發表於 24-10-2013 04:45 PM

我早就見識過RAY兄...只不過你唔知咋嘛..嘻嘻{:1_220:}
我早就見識過RAY兄...只不過你唔知咋嘛..嘻嘻
Usteakum 發表於 24-10-2013 04:53 PM

WHERE.................{:1_215:}
:Q
WHERE.................
ray文 發表於 24-10-2013 05:00 PM

我小角色不起眼的.....:p
社團已改價三條九

又有平貨. 唔知原版個隻mk2有冇炒起呢
等佢5算
redfish 發表於 24-10-2013 04:33 PM

紅魚兄 係覺得會跌到 5算 , 還是 5算先係入手價 ??
紅魚兄 係覺得會跌到 5算 , 還是 5算先係入手價 ??
chal 發表於 24-10-2013 06:18 PM

呢排隻隻插, 跌到 5算一D都唔奇, 不過5算都要8魚, NOT CHEAP.
睇返當年1003的低價, 5算都唔值得買
有紅魚兄開金口
睇黎大家好大機會有平野玩
有紅魚兄開金口
睇黎大家好大機會有平野玩
Endless 發表於 24-10-2013 09:32 PM

咁又唔一定的, 我都經常估計錯, 近期估錯的有GX-62和10周年神聖衣.
總之可有可無的等下無妨, 唔買會死的就當然買左先算, 不要等了.

P.S. 社團FACEBOOK張報價相冇左, 一定係畀細鋪行家向瑞記投訴佢低過批價賣.
社團呢D大戶有折扣, 呢D價相信冇蝕, 但細鋪一定唔順氣.
咁又唔一定的, 我都經常估計錯, 近期估錯的有GX-62和10周年神聖衣.
總之可有可無的等下無妨, 唔買會 ...
redfish 發表於 24-10-2013 09:42 PM

有時呢d好難講。。因為始終都係市場決定,不一定是生產商或供應商甚至小店能左右
    生產再多也有可能供不應求的情況,生產再少也敵不過減價存貨過量的問題
呢排隻隻插, 跌到 5算一D都唔奇, 不過5算都要8魚, NOT CHEAP.
睇返當年1003的低價, 5算都唔值得買
redfish 發表於 24-10-2013 07:12 PM

如果正如紅魚兄所料去到5算,
我估係我繼重高後第二隻入高達產品的了~~
總之可有可無的等下無妨, 唔買會 ...
redfish 發表於 24-10-2013 09:42 PM

SSP某老舖喺飛卜向睡還講發出「雅典娜的感嘆」,係咪就係呢個原因呢?
:36:
丫拍已經出現1牛找2草即買......
:44:
我九魚訂,仲以為平左,真係會大插咩?{:1_206:}
如果正如紅魚兄所料去到5算,
我估係我繼重高後第二隻入高達產品的了~~
玩具人生 發表於 24-10-2013 10:20 PM

x2。Me too。