Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 G.F.F.Metal Composite 重高達Mk-II (新自護Ver.) (官圖P12)

孤仔話左加返價?
今次定價差咁遠
唔改訂價真係蝕到喊
孤X confirmed still use back the pre-ordered price now ?

is 3,000yen differenc ...
S20081997 發表於 3-7-2013 10:49 PM

hope don't change the price:78:
i pre-order today:unhappy:
點解比早排隻重高1 貴咁多,成一仟三佰幾喎…… :47:
點解比早排隻重高1 貴咁多,成一仟三佰幾喎……
goldfish0606 發表於 4-7-2013 07:30 AM

因為笨大話佢呢隻係新自護版, 係"另一隻玩具"嚟ga~{:1_218:}
所以從新定價~:67:
hope don't change the price
i pre-order today
高機動型黑百合 發表於 4-7-2013 01:18 AM

我諗一定加,差3000yen
上次孤X魂店暗黑聖衣神話錯訂價都加番

想知清楚可check 番td
X船因報錯價加4x

信和月份,axt 曾經到貨加價........................
明顯是店舖看到大多人看到新貨和再版就出post 大叫幾時有得訂,

店舖看到有錢賺不理有價冇價都出訂

請各大大不要太緊張
點解比早排隻重高1 貴咁多,成一仟三佰幾喎……
goldfish0606 發表於 4-7-2013 07:30 AM

重高一明顯錯價,五六年前的貨價不能不改

yen 價跌了和人民幣價升很多

shf 悟空再版都加左價
我諗一定加,差3000yen
S20081997 發表於 4-7-2013 09:37 AM

oh...no...:oh:
上次中吠, 唔訂!!
上次中吠, 唔訂!!
toysfans 發表於 4-7-2013 11:28 AM

我都一樣,今次點都唔訂{:1_222:}
重高一明顯錯價,五六年前的貨價不能不改

yen 價跌了和人民幣價升很多

shf 悟空再版都加左價
S20081997 發表於 4-7-2013 09:59 AM

再版都係3360日圓, 冇改
http://www.tamashii.jp/item_schedule/201304/
又搞新拉花又未有定價, 一早睇死笨大想加價{:1_238:}
咁麻煩, 早前星期我在 ....孤一....訂左  " (@X "  ,....早兩日我見....改左價 ...." *(X " .....平左喎,
當然我無理由去操人, 因為如平左我去要人改返平價比我, 咁如加左佢要我加返呢?
咁咪真系.....輸打贏要,  咁到底現在最新價?......系吽上下呢?