Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 G.F.F.Metal Composite 重高達Mk-II (新自護Ver.) (官圖P12)

新自護版:36:
如果有ZZ RG 加損戰的頭可以玩名場面........
:love:
都知道一定會再版,冇想過咁快
熱烈地彈琴熱烈地唱

睇黎財團B好等錢洗
{:1_220:}炒家又一次扑直!
回復 27# 忽膠完反白

fix重生+1
當年高密度的塗裝、夢幻機體加上友善的價格
何能斷尾
終於等到la !!!!! 好彩無食炒貨
{:1_216:}10月真係多正野
好想睇下再版有咩唔同
真係好消息, 必入
笨大 可唔可以咪浄係再販, 而係將Fix系列重生呀 !_!
出埋下面果啲就真係圓夢喇...

RX-79G, ...
忽膠完反白 發表於 22-6-2013 04:57 PM

連 GFF metal 都只係不停再版,GFF 真係死左嫁喇 :o
等 robo 魂 ka signature 啦,雖然遠遠冇 GFF 咁精緻
要賣呢個價錢又維持咁既 QC,GFF 係做唔到 ...
fix重生+1
當年高密度的塗裝、夢幻機體加上友善的價格
何能斷尾
tenjow 發表於 22-6-2013 11:04 PM
連 GFF metal 都只係不停再版,GFF 真係死左嫁喇
等 robo 魂 ka signature 啦,雖然遠遠冇 GFF 咁精緻 ...
roundtable 發表於 23-6-2013 12:56 AM

估係賣得太平頂死笨大其它系列掛 ?!?
那些年唔洗一舊有咁嘅quality......
回復 13# 棋仔

店頭販售就是指指日本實體店面會販售,
跟BANDAI一些玩具廣告標明IN STORE是一樣的意思,

這個一定會有店家開單的 請放心
will Hong Kong Night version follow soon?
十分期待

回復 43# gundammsz010

會都可能是"暈"限 :67:
will Hong Kong Night version follow soon?
gundammsz010 發表於 24-6-2013 05:03 AM

我覺得未必會再販多次hk night ver, 始終hk ver 點都係特別版, 再這笨大肯重出多次普通版重高及未來重高mk2已經情置義盡, 雖則在商言商出任何產品係為左賺錢, 但再販嘅產品坐艇機會比新品大好多, 剛再販的MC重高及追加貨獨角獸已經係好例子.