Toysdaily 玩具日報

退步.......

剛訂了,其實實物並唔係太差,只係脾確實太粗,但博電影公司唔批,會再執,訂左先,仲有首影飛抽獎,算有誠意啦,當然肯改就最好啦:67:
我無玩開HT玩具,對事唔對人講句,出嘜都個個排,佢出咁好做咩?反正大把人買!:o
玩Hottoys玩到好煩好悶,唔訂啦!
大佬,你識好多人架?唔係人揾位入你,係你俾位人入咋!我 d friend 都有訂,咁我係咪可以週圍講 ...
hk小文 發表於 18-6-2013 05:58 PM

舊客就得咁多,只要有舊客唔訂就少左人,唔明咁都有得入
係既,係度只要講少少負面野咪比位人入囉
唔好意思,咁多位大佬,我以後總之就讚啦~ 唔係就比人連人帶POST一齊河蟹
舊客就得咁多,只要有舊客唔訂就少左人,唔明咁都有得入
係既,係度只要講少少負面野咪比位人入 ...
軒少 發表於 18-6-2013 09:24 PM

咁又會唔會有些前排無玩,近排先玩返的舊客呢?大佬,你講到好似知 Hottoys 產品的銷售數字咁呀!無人唔俾講負面野,但係唔係一些毫無根據嘅嘢都都以亂噏先?每次唔夠講就叉左去第二度說什麼一定要讚,事實就係有人諗下就當真,發放一些毫無根據的言論!
咁又會唔會有些前排無玩,近排先玩返的舊客呢?大佬,你講到好似知 Hottoys 產品的銷售數字咁呀!無人唔 ...
hk小文 發表於 18-6-2013 09:40 PM

需唔需要電話訪問晒咁多人? 有好多野肉眼見到既,依家係香港講句無聊野都要拎真憑實據,就算亂噏咁又點? 呢度唔比?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
需唔需要電話訪問晒咁多人? 有好多野肉眼見到既,依家係香港講句無聊野都要拎真憑實據,就算亂 ...
軒少 發表於 18-6-2013 10:02 PM

對不起! 係我唔0岩!竟然係 TD 講道理,講理據!你贏!

回復 51# 軒少

ching~
上td 講野,真係要睇開的~

唔係呢到唔比講~~
只係呢到有好多係現實生活好大壓力的鍵盤戰士,同埋好多保皇黨
喜歡係呢個討論區搵交嗌,見你話ht的野唔好,彧者講錯小小野,有位比佢入,就會飄出唻大插特插....
遇到呢的人,唔好同佢講咁多,.當自己時運高就ok了,
你愈回佢,佢會愈high,,,,,,
:78:
咪一樣有好多死忠fans!
回復  軒少

ching~

唔係呢到唔比講~~
只係呢到有好多係現實生活好 ...
E神 發表於 19-6-2013 01:48 AM

唉~ 我覺得鍵盤戰士/死忠fans冇咩問題,但係當討論區變成一個官方宣傳區就唔係咁開心,我都不宜講咁多啦
回復  軒少

ching~

唔係呢到唔比講~~
只係呢到有好多係現實生活好 ...
E神 發表於 19-6-2013 01:48 AM

佢哋最鐘意就係一句“你咪唔好玩囉!”
頭像被屏蔽
個貼真的河蟹了!
TD愈黎愈X{:1_202:}