Toysdaily 玩具日報

退步.......

反對咪超人囉,超人同怪獸係敵對嘛
fatestay 發表於 18-6-2013 03:09 PM

有陣時怪獸嘅敵人都係怪獸
支持嘅人係怪獸,咁反對啲人係乜?
mansit 發表於 18-6-2013 01:11 PM

冇咁講過
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
冇咁講過
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
軒少 發表於 18-6-2013 04:53 PM

咁唔知你講「 等睇怪獸顧客出黎護航」係咩意思?
轉頭又河蟹了。閒聊區見~~~
keithwu516 發表於 18-6-2013 01:47 PM

哈哈~ so sad~
咁唔知你講「 等睇怪獸顧客出黎護航」係咩意思?
mansit 發表於 18-6-2013 05:04 PM

咪即係話緊你囉

退步但點解都仲係咁多人買佢0的野呢??? 好多人都係口中說不, 心裏卻很誠實的..........
退步但點解都仲係咁多人買佢0的野呢??? 好多人都係口中說不, 心裏卻很誠實的..........
Toys_fan 發表於 18-6-2013 05:19 PM

比高峰期少左,舊客少左,但又有新客
Other than the Leslie cheung figure, which end figure is worse compared to before?  I really cannot name one.
比高峰期少左,舊客少左,但又有新客
軒少 發表於 18-6-2013 05:25 PM

你係 hottoys 揸數架?你 d 數據我諗 CEO 都未必知。
Other than the Leslie cheung figure, which end figure is worse compared to before?  I really cannot  ...
Wtong23 發表於 18-6-2013 05:29 PM

成日揸住隻最衰既黎講,又唔見攞隻 Loki 黎講!
你係 hottoys 揸數架?你 d 數據我諗 CEO 都未必知。
hk小文 發表於 18-6-2013 05:47 PM

我識d frd同我都冇再訂,咁舊客唔係少左? 不過呢度d人要搵位入實有位入,講多句都比人插上天花板了
我識d frd同我都冇再訂,咁舊客唔係少左? 不過呢度d人要搵位入實有位入,講多句都比人插上天花板 ...
軒少 發表於 18-6-2013 05:55 PM

大佬,你識好多人架?唔係人揾位入你,係你俾位人入咋!我 d friend 都有訂,咁我係咪可以週圍講 hottoys 舊客無少到,新客增加左咁呢?不過我唔會將 d 諗下就當真既非事實,當係事實咁講出來,我會面紅的!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽