Toysdaily 玩具日報

退步.......

個人覺得 OK !  不過披風無鐵線就真係 ....
ryantsang84 發表於 18-6-2013 11:55 AM

哥能好似dx12 咁 俾塊膠片 托起佢
Apparently, it is the sculpture of the thigh causing all the dispute:67:
等睇怪獸顧客出黎護航:p
等睇怪獸顧客出黎護航
軒少 發表於 18-6-2013 12:57 PM

支持嘅人係怪獸,咁反對啲人係乜?
減手臂同大腿la,宜家拍埋真係肥猫咁.
下身一定要改細一個碼,不過今次套衫複雜咁多根本無得比
頭雕亦係近期出得較似果堆,根本就只係衰左個身型
太陽d燈光次次都影到隻figure樣衰哂架la,揸上手一定正常好多,
我睇過實物覺得問題只出係下身同個心口章太厚太細
轉頭又河蟹了。閒聊區見~~~
肥仔超人真係唔多開胃
簡直係巨左一個碼。。。。。
回復 11# mansit

同意到極點, 其實去HT門口睇實物, 件衫係做得幾靚
只係下半身好似太大舊, 瘦返少少就好d
大家玩得開心買得開心就可以啦^v^
不過就唔好話買個d人係怪獸喇, 好似中傷人地咁
人地只係買自己既心頭好或者炒家
係咪咁講先??^^
回復 19# mansit

唔係,我念師兄意思有些死忠fans(喪鬧人果種)。主觀愛惡無絕對,可能鐘意粗肶肥大呢:^
支持嘅人係怪獸,咁反對啲人係乜?
mansit 發表於 18-6-2013 01:11 PM

反對咪超人囉,超人同怪獸係敵對嘛
當你去睇完實物,就會感到超人既霸氣,唔好成日post張相就阿支阿左,好與唔好好睇個人需要啲咩鍾意啲咩,有改進又話人退步左,冇改進又話人原地踏步,好希望睇左實物先講觀後感啦!真心想管理員封帖,求其cap張相就開個post浪費資源
肌肉增新......肌肉增新........
HT 退步已不是一天的事了.........