Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

今天會唔會有神戶遊蹤定電電城maid cafe?
第2日也很精彩呀:71:
期待,我應該有排都冇得去日本 ... ... :42:
期待,我應該有排都冇得去日本 ... ...
Godzima 發表於 7-6-2013 10:12 AM

大G!!死得未呀?!!:65:
期待,我應該有排都冇得去日本 ... ...
Godzima 發表於 7-6-2013 10:12 AM

點解咁唔開心?
個蜘蛛頭同迪迪尼一樣唔同車仔賣唔同款, 我早幾年都同老婆係迪迪尼搵 chip & dale 個爆谷筒搵左好多檔先搵到 :(
齋哥呢個係城崎溫泉個 web

http://www.kinosaki-spa.gr.jp/

我去果時係冬天所以d 柳樹得d 樹幹, 你而家呢段間去會靚好多而且通街都係d 浴衣囡囡係到行 :46:

我之前就住呢間, 因貪佢有隻鹽焗松葉蟹比較特別, 但只有 11-3月 先有蟹食其餘時間係禁捕期只得鹽焗魚, 如去到一定要加但馬牛, 你食過後就會覺得神戶牛都唔係咁正 :78:

http://www.yanagiso.jp/

同埋係 JR 車站有架巴士去附近既水族館, 雖然間水族館唔係好大, 但入面除左有一般既既睇外仲有兩個魚池可以比你租竿釣魚, 釣左上黎可以即場炸黎食, 好o岩一家大細去玩 :64:

如你真係想去我可以再幫你搵多d 資料, 雖然我係幾年前去過, 但上年我都介紹左比個 friend 去佢地都話d 冇變到 :64:

回復 83# bbf1125

嘩...呢道好靚...好想去....咁好天.見到天見到海..d屋又矮..真係好正:71:
大G!!死得未呀?!!
sundaydriver 發表於 7-6-2013 10:18

未有耐,After you la,公私兩忙嗟 ... ... :70:
點解咁唔開心?
Panzer 發表於 7-6-2013 10:19

因為輻射,老虎唔想小虎今細就過去 ... ... :unhappy::unhappy::unhappy::unhappy::unhappy:

我去果時係冬天所以d 柳樹得d 樹幹, 你而家呢段間去會靚好多而且通街都係 ...
bbf1125 發表於 7-6-2013 10:46

浴衣囡囡呢?? :handshake::handshake::handshake::handshake::handshake:
回復  bbf1125

嘩...呢道好靚...好想去....咁好天.見到天見到海..d屋又矮..真係好正
老文 發表於 7-6-2013 10:56

係 ar 城崎真好靚好舒服架, 最衰我唔可以係夏季去, 夏季又有花火大會又通街都係浴衣囡囡 :46:
浴衣囡囡呢??
Godzima 發表於 7-6-2013 11:02

我果時係冬天黎 ar 得果1-2 度個個都包到實一實 :79:

所以就要齋哥 la :$

我去果時係冬天所以d 柳樹得d 樹幹, 你而家呢段間去會靚好多而且通街都係 ...
bbf1125 發表於 7-6-2013 10:46 AM

唔該晒富二!!!:love:

真係要度一度。。。話晒點都要住一晚。。。但係睇見個景同有囡囡。。。真係呢真係呢。。。{:1_212:}
anyway!!麻煩晒你為我摷。。。足一晚。。。我就好舒服勒!
我果時係冬天黎 ar 得果1-2 度個個都包到實一實

所以就要齋哥 la
bbf1125 發表於 7-6-2013 11:12

:Q:Q:Q:Q:Q:time::time::time::time::time: