Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

堅問你會唔會諗住去浸溫泉 ar

如你會去我有好介紹
bbf1125 發表於 6-6-2013 05:30 PM

係咩係咩??!講左先唔該!!:handshake:
宜家仲plan緊!!

得五日四夜。。。。一日去環球。。。一日去嵯峨野。。。
咪只係嬲你一個囉!拮起SF啦!仲望!!!望喎!!!
sundaydriver 發表於 6-6-2013 17:31

我個 sf 比常總同埋嗅b 攪到爛晒 la :79:
黎緊 10月有冇得諗 ar
bbf1125 發表於 6-6-2013 05:29 PM

Only available CNY{:1_207:}
係咩係咩??!講左先唔該!!
宜家仲plan緊!!

得五日四夜。。。。一日去環球。。。 ...
sundaydriver 發表於 6-6-2013 17:33

:@ 五日四夜好似唔係好夠時間 wor :55:

果到叫城崎溫泉, 係山陰地區, 由大阪搭特急 JR 去約3 個幾鐘, 你想要我返屋企先搵返D 資料比你 :78:
Only available CNY
Warmblood 發表於 6-6-2013 17:41

CNY 我冇得單拖 ar :help:
五日四夜好似唔係好夠時間 wor

果到叫城崎溫泉, 係山陰地區, 由大阪搭特急 JR 去約3 個幾鐘 ...
bbf1125 發表於 6-6-2013 05:46 PM

唔該你富二!!!{:1_208:}
tim 兄會住邊度?

誠如 bbf 兄及老文兄講法,落機後可先到酒店 check in 及放低行李在 front desk 先, ...
benbenben4213 發表於 6-6-2013 03:42 PM

Ben兄我住南方個頭,應該近梅田:35:
聽咗你地意見我諗都係擺住行李去酒店先再去會最好:love:
另外pass我會買普通個隻啦,你地咁講一講即刻放心曬:)
期待Ben兄你既遊記後續:shiny:
回復  benbenben4213

你唔係坐鐵人28頭隻火車回市區?
酒店幾企理喎.
    去日本好多餐都係去超市買壽 ...
hompage 發表於 6-6-2013 01:23

本來都諗住坐火車既,不過一來唔熟路、二來價錢差唔多(來回票 1800 YEN,相差 40 YEN 咋),最後決定坐直通巴士啦

時間都唔差好遠, 50 分鐘到 OCAT,可按受啦
呢間D壽C ok喎!Family Mart D冇咁好樣!
Panzer 發表於 6-6-2013 08:41

味道都可以架(好好味 ICON)
其實亞賓Ocat落車隔離座大廈就係超市,八點過後刺身特價!

我買過兩次,貨靚價平!

原來日本人會將養 ...
常威 發表於 6-6-2013 08:52

黑門市場嗰 D 都正呀
喂!!你都開左好多題未開估喎!!!
你唔好陣間瀨低一兩個唔講我實插實你呀!!!
sundaydriver 發表於 6-6-2013 16:06

答左嘞,快睇啦
渣豆仔

咁denden town 果到有囡囡 la
bbf1125 發表於 6-6-2013 17:11

有呀,好多呀

不過無影到之麻{:1_218:}
我地係賓賓賓個 post 玩佢會唔會嬲架
bbf1125 發表於 6-6-2013 17:29

唔會,幫我推高個收視率我仲開心
影戰利品先嘛...景可以慢慢..{:1_201:}{:1_203:}

知你去大阪就叫你去開睇睇,影些相回來都好..本人去唔到..

http://gobidinosaur.com/  完0左LU:42:
係咩係咩??!講左先唔該!!
宜家仲plan緊!!

得五日四夜。。。。一日去環球。。。 ...
sundaydriver 發表於 6-6-2013 17:33

真係唔夠時間去京都嘞,下次先 PLAN 啦

今次淨大阪先啦