Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 賓賓賓大阪之旅(UPDATE 至 DAY 3.2.2)(已在 1# 加入索引功能,唔駛轆得咁辛苦啦)

影戰利品先嘛...景可以慢慢..

知你去大阪就叫你去開睇睇,影些相回來都好..本人去唔到 ...
hompage 發表於 6-6-2013 21:45

戰利品,好小咋
Day 2

原來宜家先黎料  

之後有關劇情留番大家親身感受嘞(提一提,儘量坐後 D,唔係睇得好暈)

只可話套片好好睇既,只可惜對白都係全日語,只能靠畫面估劇情
benbenben4213 發表於 5-6-2013 09:56 PM

叫左你帶翻譯麵包架啦。。。:67:
個snoopy咩黎架??!(唔該你答下我丫周賓哥icon)

個頭正呀喂!!!:handshake:

個snoopy咩黎架??!(唔該你答下我丫周賓哥icon)
sundaydriver 發表於 6-6-2013 23:49

內藏肉醬意粉一兜(答案滿意吧 ICON)
個頭正呀喂!!!
sundaydriver 發表於 6-6-2013 23:50

講緊我個飛機頭{:1_218:}
認真

個蜘蛛頭要問先有架,到時買爆谷俾靚仔食,你就要個頭啦
其實我想介紹你去食意粉,回到未來出哩個到,不過其他都一定好食!
其實我想介紹你去食意粉,回到未來出哩個到,不過其他都一定好食!
Panzer 發表於 7-6-2013 00:26

回到未來嗰間餐廳有入過去睇呀,老虎睇完話唔啱食,所以走左
原來咁!恐龍個間都唔錯!小P凈鐘意回到未來餐廳
大街鋪頭仲多野買喎!有冇去?
唔計買野,出發費用了幾多..{:1_201:}
大街鋪頭仲多野買喎!有冇去?
Panzer 發表於 7-6-2013 00:39

我冇,老虎有

佢買左件傻豹斗蓬,另外買左蜘蛛俠斗蓬俾姨甥仔

仲有個蜘蛛頭同一架cookie monster 車型爆谷兜都係買俾靚仔既
唔計買野,出發費用了幾多..
hompage 發表於 7-6-2013 00:41

機票係下欄野,所以唔駛錢

至於酒店為番一晩5舊水左右(不過要留意此價錢是單人房單人床價錢來的,雙人房要double 價錢但房同床都係同一size,所以我地係偷渡架)
回復 75# benbenben4213

有免費機票咁正...{:1_207:}..
一人去?
不過望過一排,大阪的酒店是平過東京喎..當然位置未必是好近回程的火車站..
http://zh.hotels.com/search.do?d ... dmark=&hotelId=