Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Another version of RoboCop??

就算呢隻係1:4, 唔等於佢唔出1:6,
一齊出都唔會有衝突, (Batman咪出1:4同1:6囉)
有錢賺又有需求, HT點 ...
joo200456789 發表於 2-6-2013 12:07 AM

如果1:4至有頭雕, 局人買1:4…………………咁就真係趕盡殺絕
出1:4同eb分餅食:what:
咁樣未必有好處!
回復 42# Toruk_Makto

看似 1/4 scale
i try my best to do this comparison!
1:6 ht  ironman mk vi hemlet
Toruk_Makto 發表於 2013-6-1 23:58

師兄應該拿1:4 bust來比比. 呢個灰模是1:4
呢個應該係1:4,唔知會有咩特別野同EB打呢∼
呢個Version應該會係動漫節開賣,真係好睇過戲∼
應該係1/4,動漫節有戲睇了。
師兄應該拿1:4 bust來比比. 呢個灰模是1:4
bigtomm 發表於 2-6-2013 04:16 AM

小弟不才,無訂bust...{:1_240:}
睇完各位ching嘅分析, 小弟有兩個睇法:
1) 手辦係可以比實物做大隻d, 令detail位出d, 到做模時先縮番細佢
2) Murphy頭雕應該唔會跟第三集嘅version出, 因為Peter Weller只拍左1,2集, 第3集轉左Robert Burke
請問有冇人知要落幾錢訂?
回復 55# kuiandshan

訂金$1000
出1:4同eb分餅食
咁樣未必有好處!
Keroro軍曹 發表於 2-6-2013 02:21 AM

一向都係以本傷人。

基本上出多款ironman都可能好賣過robocop
明顯係 1:6 個個話 1:4   笑左
嘩,邊有買現在的version
嘩,邊有人買現在的version