Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Another version of RoboCop??

一定係1:6:36:
錯不了!!!
點睇都係一比6黎啦........
照理佢話大家想睇Murphy, 無理由整隻1 :4

回復 18# mushroom

看來 Murphy 頭會在下個版本才推出, 我估係Robocop飛天版 2.0 卦....  自己就對張椅有d興趣....  但唔想為個頭又買多隻....  :help:

回復  mushroom

看來 Murphy 頭會在下個版本才推出, 我估係Robocop飛天版 2.0 卦....  自己就對張椅有 ...
chankb 發表於 1-6-2013 10:53 PM

我覺得第三次至出飛天版…………………………我都唔想為頭買隻………………
回復 35# mushroom

你意思係今次3款, 然後人頭版, 跟住再飛天版?  都唔奇既, 因為第2集重有隻Nuke, H記好似話會開發!?

:sad:死人,中到正。。。
回復 20# Toruk_Makto
It must be 1:4
:he:
回復  mushroom

你意思係今次3款, 然後人頭版, 跟住再飛天版?  都唔奇既, 因為第2集重有隻Nuke, H記好似 ...
chankb 發表於 1-6-2013 11:04 PM

係呀 ,話唔埋出第三集的機械忍者
嚴選機制啟動!要提醒自己量力而為 :72:
出咁多消化唔切,但係又好開心。點算{:1_206:}

i try my best to do this comparison!
1:6 ht  ironman mk vi hemlet

頭雕係相中差不多大但我隻手指大好多!
i am not hulk...:(
唉!唔理啦!訂咗先算!
i try my best to do this comparison!
1:6 ht  ironman mk vi hemlet
Toruk_Makto 發表於 1-6-2013 11:58 PM

就算呢隻係1:4, 唔等於佢唔出1:6,
一齊出都唔會有衝突, (Batman咪出1:4同1:6囉)
有錢賺又有需求, HT點解唔出呢?