Toysdaily 玩具日報

查看: 18927|回復: 48

[新品消息] 2013 Star Wars 3.75" 及 6" 殺到埋身

如無意外,同佢地7月見面
3.75"

6"

仲有隻武神~~
問題係hk有冇貨番...同好似又加價!!
回復 1# 大ken
原本話black series 6"係10月先出, 現在改早左.
不過我都係留錢玩gi joe:p
好期待6"系列!不過真係唔知邊度買得到……
3.75"應該吾會買了,屋企果d已經pack起曬,打算由6"從新再買過....
3.75" 冇乜驚喜.......

6" 又唔知乜價........
3.75"應該吾會買了,屋企果d已經pack起曬,打算由6"從新再買過....
pandafung 發表於 31-5-2013 02:29 PM

有同感~~~
6吋開始
等左好耐  佢地可以同marvel 6吋玩
回復 6# goldwater
如果marvel legends都可以賣189.90, 我相信6" black series實會過200. 分分鐘229-249不等.
回復  goldwater
如果marvel legends都可以賣189.90, 我相信6" black series實會過200. 分分鐘229-249不等 ...
Firewalker27 發表於 31-5-2013 03:57 PM

嘩......過二魚太貴......
問題係hk有冇貨番...同好似又加價!!
herculesanakin 發表於 31-5-2013 01:18 PM

暫時上BBT都訂到,應該會有貨返HK
:o加價就肯定的了~~

回復  大ken
原本話black series 6"係10月先出, 現在改早左.
不過我都係留錢玩gi joe
Firewalker27 發表於 31-5-2013 01:34 PM

:57:ME 2
我都係只玩3.75,6寸個坑太大了~~
{:1_208:}GI JOE.....梗係唔可以放過LA

好期待6"系列!不過真係唔知邊度買得到……
天涯孤客 發表於 31-5-2013 02:02 PM

:38:信鵝基地應該會有掛

pandafung 發表於 31-5-2013 02:29 PM
有同感~~~
6吋開始
等左好耐  佢地可以同marvel 6吋玩
ngkp19 發表於 31-5-2013 03:55 PM

:69:等6寸好似現在的3.75寸咁齊人......要有好強的財力和耐力

嘩......過二魚太貴......
goldwater 發表於 31-5-2013 05:49 PM

真係要睇實物才知值唔值:67:
3.75  全賣
:o..........
如果6"跟Marvel Legends一樣, 單買想要的款色都難過登天的話, 那麼就直接放棄好了...
SW6寸我都幾有興趣,等佢返黎的價幾錢先算
Can't wait anymore!
6"只想入R2D2同埋sand trooper...有冇CHING肯同小弟夾SET ?:p