Toysdaily 玩具日報

查看: 12678|回復: 17

[新品消息] Angry Birds x Star Wars SDCC2013 限定 figure

2013  San Diego Comic Con 限定, 可以在 Hasbro 展位到買到. 定價: $24.99 USD
好吸引 !! {:1_236:}
唔知點解........我見到這個感到好火{:1_222:}
我現在仍接受唔到這個CROSSOVER
完全唔吸引......

我地d 6吋呢?! 最後唔知今年出唔出到......
小朋友不會中意card 包裝。

大人不愛angry bird figure.

成件事,錯哂!

Yeah!
回復 5# 無明:

外國的小朋友非常喜歡的, 所以就放在SDCC作限定。  那些玩具從來就是設計給小朋友的。
回復 4# goldwater
據聞6吋只限美國發售..........
回復  goldwater
據聞6吋只限美國發售..........
herculesanakin 發表於 30-5-2013 04:37 PM

WHAT?????!!!!!!! when release?
咁似豆豆城之前四草抽兩粒個隻{:1_215:}
回復 8# goldwater
http://www.jeditemplearchives.co ... ticle&sid=11825
Not yet offically confirm, but...:die:
Luke: Noooooooo~
唔知點解........我見到這個感到好火
我現在仍接受唔到這個CROSSOVER
大ken 發表於 30-5-2013 02:45 PM

唔好話呢個,Micky Mouse crossover 我都接受唔到{:1_224:}
6" Boba Fett 亦都係今年SDCC限定品:love:
憤怒鳥SW好鬼得意!
{:1_224:}零興趣:cool:
6" Boba Fett 亦都係今年SDCC限定品
韋小寶 發表於 30-5-2013 11:18 PM

this is very good....