Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2013 Star Wars 3.75" 及 6" 殺到埋身

從前買MU 變了買 ML, 已經中了孩記一野, 今次唔上當了!!
收到風6"係2魚多幾蟹一隻, 太貴了, 果斷放棄:cool:
回復 16# gumng

stand firm- say no to SW 6"....but really?:o
回復  gumng

stand firm- say no to SW 6"....but really?
Grimlock 發表於 31-5-2013 11:25 PM

SW 實在無愛!!
其他MOVIE角色, 就入NECA好過哂!!
回復 19# gumng

cool! i only like couple of character- it is so hard not to start buying...
只想入375 EP2 天行者, 其他冇樣中~
貴兼冇驚喜,搵人買都難:67:
2fish 8crabs…….its really an aggressive price
2fish 8crabs…….its really an aggressive price
天涯孤客 發表於 5-6-2013 10:30 AM

如果系真,我一隻都唔買!

太離譜!
回復 24# 無明:

二魚八蟹又真係太貴
    Series 1 就已經要收過千元一套
    你估家陣買HT咩!
回復 25# vfaiyuenv

2魚8....真係好進取wor...吾通要unpack翻3.75"出來,放棄6"
回復 26# pandafung

一開波就俾佢個價錢打窒咗,咁叫我呢啲死窮鬼點樣入到坑!?
    依家做香港人唔止上車(置業)難,就連玩吓玩具都係咁!
    :angry:
回復  pandafung

一開波就俾佢個價錢打窒咗,咁叫我呢啲死窮鬼點樣入到坑!?
     ...
vfaiyuenv 發表於 5-6-2013 02:59 PM

我不是昂貴與否,而是個trend唔應咁走。

比孩佬噤住搶!
回復 27# vfaiyuenv

應該唔似易發令~
照BBT個價行價應該使係2隻3.75"的,
點加都唔似加六嬸~
2魚8一隻痴鬼線,揾鬼買啊!整系玩ML算啦!