Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ht new release

回復 89# Jimy

我原價加兩蚊,唔好同我爭呀!
個個都信HT sales話貓女可以除眼罩,大貨冇就呃人,我諗你地都係算數啦,HT sales講完,出大貨另一回事都唔 ...
chshting 發表於 30-5-2013 01:20 AM

咁官圖都可以改成米雪飛花貓女,你咁講乜都唔好講,出先算啦!
catwomen 除唔除到眼罩都沒所謂,覺得冇得除多
伏特加 發表於 30-5-2013 04:57 AM

開始對HT頭雕水準有保留.....除唔到眼罩反而安心D, 最怕係俾除左眼罩之後個樣嚇親!!!! :50:
開始對HT頭雕水準有保留.....除唔到眼罩反而安心D, 最怕係俾除左眼罩之後個樣嚇親!!!!
toyzhu 發表於 30-5-2013 10:49 AM

冇樣睇反而安心,我重點喜歡
    有罩做形
我等左Hulk好耐喇!快d!
我原全因為鍾意Anne Hathaway 而訂呢隻貓女,當然都想俾隻DX12 可以一家團聚。
但見HT一直無 display 過實物,
以呢隻貓女黎講既然無乜配件,個 body同件衫又簡單理應好快出貨,
但就傳出頭髮(maybe 係眼罩)技術上出咗問題而要delay 又 delay,
所以我都幾驚會中伏!

可以除罩 or 多一個頭就最好啦!但最重要都係個頭雕要夠神似,
如果將Anne Hathaway 變咗劉心悠咁就真係要燒佢數薄 :53:
我原全因為鍾意Anne Hathaway 而訂呢隻貓女,當然都想俾隻DX12 可以一家團聚。
但見HT一直無 display 過實 ...
ET仔 發表於 30-5-2013 11:19 AM

箌j心悠又變埋李賽鳳

大大都要有定心理準備, 始終暫時女角頭雕既水平一般都比男角差
CATWOMEN有訂, 不過最後放左張單俾朋友。
之前好想訂史泰龍, 但係睇左個辦又覺得個樣太膠冇訂到,
而家又心郁想後追...
頭像被屏蔽

TH有display唔實物!
俠醫個人覺得有返個殺氣:67:咁少人訂,一次call曬啦HT:57:

貓女除罩、龍哥紋身,有就bonus算!其他無訂!
唔知聽日會唔會派野呢
etsc4344 發表於 30-5-2013 10:28 AM

會吾會係MARK VII半胸像彈出,連續兩星期MARK VII!
MARK VII半胸像!{:2_312:}
回復 112# ET仔

HT有擺過實物的,果陣DX12出貨,Bane、DX12、Catwoman一齊攏左出黎