Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ht new release

89蝙蝠車仲未出,等咗咁耐都唔急住出,但希望會大改,
跟之前個板我就唔收貨了,連風火輪架1:18都比唔上嘅話
點收得落貨....
batmobile 同 batman 1/4呢 , spiderman 2 拍完係咪都未出到隻 spiderman 呢,delay 左半年了 ....出 snake eye 同史泰龍先,scar p ada t-800又去左邊,出貨出到咁亂,鍾意就出果隻先,我都唔知每個月要預幾多彈藥攞貨...
batmobile 同 batman 1/4呢 , spiderman 2 拍完係咪都未出到隻 spiderman 呢,delay 左半年了 ....出 snake eye 同史泰龍先,scar p ada t-800又去左邊,出貨出到咁亂,鍾意就出果隻先,我都唔知每個月要預幾多彈藥攞貨...
回復 56# junioryam

你又知???
有無師兄訂左HULK,請舉手{:1_208:}
個頭改左,狠樣左,D頭髮高左,怪怪地,對手又改左:36:
回復 67# mingming914

訂左~等緊~~{:2_329:}
回復  Pixiv

果時sales話可除罩!!!!之前d產品未批人樣有格仔相,catwoman官綱由始至終都冇show打格 ...
東方無敵 發表於 29-5-2013 09:59 PM

係喎,人樣格仔相都無…
請問有冇師兄知到龍哥首日單係幾號呢?thx
請問有冇師兄知到龍哥首日單係幾號呢?thx
marine0791 發表於 29-5-2013 10:56 PM

2月28
回復 67# mingming914

訂左 +1
我反而想知跟咩配件 {:1_206:}
回復 72# hkman123hi

希望多D配件啦:^,希望有驚喜{:1_226:}
回復 49# 南斗水鳥拳

店長講架, 最衰無錄音!
2月28
wing1123 發表於 29/5/2013 11:04 PM

Thx ching  小弟3月1
我係為無罩訂! 如果除唔到眼罩就真係騙案!