Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ht new release

想問一問愛國者bust 係咪同Mark VII 同期開訂?

而家仲有冇得訂:79:
你呃人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dragonken 發表於 29-5-2013 08:07 PM

話時話,貓女官圖都無除過眼罩,會唔會大家一廂情願左……
sales 話...!!:49:, 個sales還在TH工作嗎??:70:
一次過有三隻將會有得玩 , catwoman , snake 同 史太龍 , 正{:1_208:}
遲遲都未公布, 到底貓女可唔可以除罩 ,定係另多個冇眼罩的頭像換呢!!!!!:58:
sales 話...!!, 個sales還在TH工作嗎??
南斗水鳥拳 發表於 29-5-2013 08:46 PM

對,答你果d都走哂
對,答你果d都走哂
babycar 發表於 29-5-2013 09:02 PM

店長講!
Catwoman終於可以飲返次頭啖湯了{:1_208:}…估唔到龍伯提早咗出{:1_208:}但隻dx13戰損阿諾六月無咗影{:1_229:}
有d後悔訂左 Hulk, 一舊大膠 + 一條布褲仔要成接近 $2000..... {:1_206:}
没有关心HULK!!!! 一定有惊喜!!!我相信!!!:45:
果salse話可以除眼罩,佢幫你除實除到,不過戴唔戴得番就講,MK VI胸甲唔0岩位都監粗黎啦~
我冇訂,只係講下笑,1/4 batman呢~
HT表示仲會為頭雕進行微調,包括正式上架時,眼罩可以除落嚟,現階段只有眼罩Look示人,保持神秘感。

http://toysdaily.com/discuz/view ... ;highlight=catwoman
ada wong 去左邊?
回復 48# Pixiv

果時sales話可除罩!!!!之前d產品未批人樣有格仔相,catwoman官綱由始至終都冇show打格仔人樣,可能今次真係冇Anne Hathaway :sad:
Catwoman賣哂報紙話可以除眼罩wor....那, 那, 那, 咪玩嘢呀....

http://toysdaily.com/discuz/view ... ;highlight=catwoman [/url]