Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ht new release

店長今次 "賴 " 野了:p :p:p, 都係說笑
其實店長太 Nice, (見有人問頭雕及Body問題, 都唔係佢地的出品, 都照教答人)
就因太Nice,  D員工有D真係:cool:
only hulk...........................{:1_214:}
店長今次 "賴 " 野了 , 都係說笑
其實店長太 Nice, (見有人問頭雕及Body問題, 都唔係佢地的出品, 都 ...
南斗水鳥拳 發表於 30-5-2013 12:02 AM

請問ching邊個係店長?
HT表示仲會為頭雕進行微調,包括正式上架時,眼罩可以除落嚟,現階段只有眼罩Look示人,保持神秘感。
冇就佔領兆萬
講真,官圖都冇除眼罩相,你地講咩人地坤你都冇用.....
如果出到黎眼罩設計可除,但除左之後重有一重眼罩(OR畫左黑眼圈)咁又算點?
回復 79# kwokpo

入去找店長,應你嗰個就係啦:x
是男人....原來我名都唔記得:26:
Sorry 店長
回復 76# deeyuk

~<b>Authentic and detailed fully realized likeness of Anne Hathaway as Selina Kyle</b>/ Catwoman in The Dark Knight Rises movie <===hottoys話會似anne,係戴左眼罩似anne?

<b>Newly developed head sculpt with eye mask and movie-accurate make-up</b><===更加冇話除得
回復 80# kk6309

Hottoys 今次冇anne頭都唔會認錯:38:
我唔介意HT 既工廠因為QC 問題而搞到Delay 晒出貨期, 但以HT 成立左咁耐既年期, 預計出貨日係咪應該計得準D呢? (加減1-3 個月), 而唔係搞成咁?! 同埋就算有問題,係咪都應該有返D責任心,通知返D客仔而家delay 既原因呢?簡單一兩句都好丫!呢間公司接單就識,營運仲係未成熟,進步空間簡直可以用太空黎形容-無窮無盡!
仲有佢地個website 仲未set "hottoys com hk" 自動轉去 "www hottoys com hk" .. 唉
如果有師兄真係唔想要隻貓女,我都可以原價收一隻架:he::help:
回復 87# LV

次次出貨d人都係小完就去排隊&#25886;貨:38:
如果有師兄真係唔想要隻貓女,我都可以原價收一隻架
LV 發表於 30-5-2013 01:01

我原價加多$1去收又點話:67:
死啦!隻hulk真係走Q晒樣啦!:63:
個個都信HT sales話貓女可以除眼罩,大貨冇就呃人,我諗你地都係算數啦,HT sales講完,出大貨另一回事都唔係第一次,次次都要問sales就當大貨一定係咁然後再次中伏,真吹漲。仲有報紙佬寫膳稿落廣告都唔可以信,早年出波斯王子時報紙夠話把匕首有沙啦,最後買到手咪乜都冇?
我都有訂貓女,我唔信亦冇問門市sales任何&#22050;,我覺得門市只可以解答到銷售問題,figure本身會點佢地根本冇權講。我只信官圖同官方details,除&#21655;門市sales同報紙之外,其實官方冇任何消息講過可以除眼罩,所以最後出到&#22175;可以除到係bonus,除唔到係預&#21655;。