Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hottoys Ironman Mark VII:玩完竟然有點點後悔...

頭像被屏蔽
今日行經HT地底...見到有間店賣緊4隻半牛..........................:69:
NICE PHOTOS
爆地好形
回復 106# Ncfoto

所以一miss左,就買唔返嫁啦{:1_229:}
回復 51# catcat

等收到看看實物是否能接受吧,其實除了幫網友重涂過一個DX12的韋恩,我並未重涂過HT的頭雕,基本HT的出品還在我能接受的範圍之內~
MARK VII確是好物,CAT大靚圖一貫出色!
天碼 發表於 28-5-2013 09:39 AM

THX CHING~:64:
傷心事重提.....................

轉左glass 低...d相感覺非常新鮮
滴滴仔 發表於 28-5-2013 09:42 AM

阿Q小小, 上年一齊排完隊, 今年第一時間有新野玩,又唔使捱三义幾炒價, 會開心好多.
睇完貓神兄呢攝相, 相信好多人中哂毒呀.....死, 留鼻血tim
evilalive 發表於 28-5-2013 09:48 AM

RICKY幫朋友訂MK7之後, 而家身痕乎?

小弟都試過, 最後都係買單, BID單時重識到新朋友添:71:
ht 比 1/4 果隻金屬感重好多~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 28-5-2013 10:48 AM

倘個人又覺得NECA隻色靚D喎, 不過NECA勁易甩油...
回復  catcat

貓貓兄果然有心!每個留言都回覆!呢隻想早玩真係有血有汗呢!
小弟第二日 ...
qiy 發表於 28-5-2013 11:18 AM

重記得上次覆漏左一頁, 有帥兄覺得唔開心....

所以有時間的話都會盡可能回.:64:
今次爆地駛唔駛掹走隻腳set啱post再裝翻隻腳?定係可以直接擺post?
宮澤熹一 發表於 28-5-2013 11:14 AM

拆腳再SET POSE危險性低好多, 強烈建議.
哇! 好正! 等待我个单派货。Btw, 原来Neca 1/4 的外型相比之下, 都毫不&#36874 ...
simyap 發表於 28-5-2013 11:22 AM

兩隻都值得收, 真心話.
好正既圖,cat大的攝影技術依然厲害!如果加多個海洋堂既ironman就有三個比例既ironman了∼
how_1001 發表於 28-5-2013 11:30 AM

其實最近手痕又影左新相...:he:

我都唔知個頭有咩問題??
真係專家自己先知!!!(>_
麵包超人 發表於 28-5-2013 11:44 AM

其實似唔似好主觀嘅, 自己鐘意就好了, 唔一定要所有人都認同.:71:
琴日攞左貨, 頭雕始終覺得 Mark IV 果個似樣d.....
不過遠遠地 Display 都還可以既~
movie_arms 發表於 28-5-2013 12:08 PM

MK4頭其實偏瘦, 論似的話(I hate to say that, but its true), 老翩改髮型個個更似.
放埋隻1�4度有種天威勇士,好圖
伏特加 發表於 28-5-2013 01:17 PM

天威勇士 ,  笑鳥...:DD