Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hottoys Ironman Mark VII:玩完竟然有點點後悔...

哇! 好正! 等待我个单派货。Btw, 原来Neca 1/4 的外型相比之下, 都毫不逊色。:36:
好正既圖,cat大的攝影技術依然厲害!如果加多個海洋堂既ironman就有三個比例既ironman了∼
我都唔知個頭有咩問題??
真係專家自己先知!!!(>_<)
琴日&#25886;左貨, 頭雕始終覺得 Mark IV 果個似樣d.....
不過遠遠地 Display 都還可以既~
放埋隻1�4度有種天威勇士,好圖
呢個頭小弟無&#25886;個內膽落&#22175;,但以其他HT頭雕的經驗來說,要用一支尖咀鉗,加上適當的暴力便可 ...
catcat 發表於 28-5-2013 08:31 AM

是不是張下圖既件換入頭雕入邊?
電池一定要彈!玩唔到幾耐雙手同眼就會暗下來,出咁多隻都無改善,渣!x2
全開燈15分鐘左右,面同2手燈光已喑,係心口就冇問題...激死!
嘩!Cat 大圈圈燈已用到出神入化啦,強呀:$
是不是張下圖既件換入頭雕入邊?
SIUDRAGON 發表於 28-5-2013 01:46 PM

大致上係咁,不過就咁的話肯定變長頸。

最好cut走一圈紅色部份:

睇完竟然有DD後悔無入到!!!!
大致上係咁,不過就咁的話肯定變長頸。

最好cut走一圈紅色部份:
catcat 發表於 28-5-2013 02:07 PM

嘩...點cut呀?唔會爛咩??:50:
甘師兄你係用咩整?
嘩...點cut呀?唔會爛咩??
甘師兄你係用咩整?
SIUDRAGON 發表於 28-5-2013 02:38 PM

小弟係屋企個垃圾崗內&#25598;到一粒頭雕內膽,直徑fit,於是cut&#21873;長短,係上面粘一小段膠棒,剛好塞入原裝 ball joint位。
小弟係屋企個垃圾崗內&#25598;到一粒頭雕內膽,直徑fit,於是cut&#21873;長短,係上面粘一小段膠 ...
catcat 發表於 28-5-2013 02:48 PM

那怎樣cut走一卷紅色部份呢?{:1_206:}
{:1_226:} 多謝cat大大靚相!
{:1_220:} 今次入一隻會場,一隻VIP,全無走雞,最醒今次!
那怎樣cut走一卷紅色部份呢?
SIUDRAGON 發表於 28-5-2013 02:56 PM

我就用一個大小小既指甲鉗就咁鉗走,好似剪指甲咁超快超方便!:71: