Toysdaily 玩具日報

查看: 46601|回復: 174

[玩具攝影] Hottoys Ironman Mark VII:玩完竟然有點點後悔...

Hottoys Ironman Mark VII:玩完竟然有點點後悔...

...無用VIP價訂多盒.:no:

今次用銀色玻璃鏡做倒影板,效果有趣,但....有一大條地平線....

比少少評論:

論外型比例NECA絕對無得輸, 齋企已經好有氣勢. 不過MK7都唔係差, 反而因為上身厚重, 更為貼近戲中形象. 可以話各有各好.

頭雕似唔似見人見智, 個人就好欣賞個笑容, 覺得唔滿意的帥兄, 可以讓比小弟, 真心想多收一個頭雕作自組之用.

今次隻MK7真係好多野玩,換手換甲換飛彈,樣樣搞下都玩一個上午。不過個人就唔太鐘意太多換件,簡潔啱小弟心水多D。

QC算唔錯,起碼無MK6時趕工咁,油都未乾就入盒的問題。

焗漆幾靚,不過因為無上底油,都幾透光,強光下有膠感...

電池一定要彈!玩唔到幾耐雙手同眼就會暗下來,出咁多隻都無改善,渣!

毫無疑問,呢隻MK7係現時HT出得最好的IRONMAN,沒有之一。

最後要花少少時間解釋一下, 小弟上圖用HT窄肩素體, 不過就咁插個頭上去一定短頸, 七ME!

所以小弟用屋企的癈件DIY了一件延長器, TONY條頸至正常番.

如果頭雕無諗住再插上MK7的話, 一野拔走原裝頸JOINT內膽, 再用普通HT冬菇相信是最快改長頸的方式.

其實好似MK4咁, 頭雕同頸分開咪好囉, 麻Q煩.

各位帥兄, 請請~

嘩 ! 師兄影D相好正:64:
超級正圖, 經典呀!!!
都話cat大唔爆地我點敢爆!,下個月我攞左貨一定跟住爆。
回復 3# coltrane
爆地pose,堅正!!!!!!{:2_262:}{:2_262:}
正到我都想入返隻∼∼∼∼
小弟亦身同感受,成隻比例做得好好
Super detail & nice photos, thx for your sharing.{:2_329:}
點影TONY正面睇都似猪光面!{:1_236:}
倒數第二張圖好正點.好像 Stark 拍雜誌封面.
爆地爆地{:1_221:}
拍埋之下Neca 嗰隻1:4其實一d都唔遜色
吸精美圖!!!!:love:

CATCAT 呢張影得個頭好正~~~
請問用左邊款body 呀~~
thanks~~~~~~~
回復 12# kenso23

個人感覺.
neca 個胸甲位睇落順眼的:58: