Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 重高達1002開賣

但真係有機六頭?
BigOil 發表於 23-5-2013 08:44 PM

不能寫包單, 只是希望價, 考考眼光, 反正這麼多年了, 有就還個心願, 落空了就玩另-件玩具, 反正想買的會不段出現, 始終屋企位置是有限的.
早D出個亞版價七十八條魚,等人有個錯覺同行差不多,
志在散減D行貨,睇黎今次亞水都唔少貨喎~:58:
水沉與否,拭目以待~:he:
今日行過現昨時點日版都870,880,如果出面行880,850,真係買日好過....{:1_204:}

亞版出就知咩價了....
今日行過現昨時點日版都870,880,如果出面行880,850,真係買日好過....

霸氣膠 發表於 25-5-2013 07:32 PM

信X行8舊唔使,水貨大多數只會平過行貨,聽聞之前有鋪做七條魚二,
睇怕亞版水貨到,可見新低,我已有初版,志在平入多一隻~
信X行8舊唔使,水貨大多數只會平過行貨,聽聞之前有鋪做七十二條魚,
睇怕亞版水貨到,可見新低,我已有初 ...
chinam 發表於 25-5-2013 09:08 PM

七十二條魚:69:
七十二條魚
Goodbuy 發表於 26-5-2013 12:35 AM

應是72隻蟹{:1_220:}
今日行過現昨時點日版都870,880,如果出面行880,850,真係買日好過....

霸氣膠 發表於 25-5-2013 07:32 PM

亞版幾時會有呢:44:
回復 96# FANGJOKER

冇錯冇錯,你啱~

RE: 重高達1002開賣

七十二條魚
Goodbuy 發表於 26-5-2013 12:35 AM

唔好意思~:(:(:(
現貨多, 人人有得玩咪好...

高機動型黑百合 發表於 17-5-2013 06:15 PM

agree , who happy if toys are lower price ?

who happy if toys are higher price ?:78:
回復  skylung2000

孤主真係越嚟越大食!
buzz 發表於 23-5-2013 12:45 PM

of coz, but many td still feel 孤主 is good shop

saw ex increase price everytimes U will know

Hk ver expensive than jap ver